19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με Χειβιδόπουλο στο Άργος και Χρόνη στην Επίδαυρο το ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

του Χρήστου Δ. Δρούζια από ΤΟ ΚΑΡΦΙ

Με τις δημοτικές εκλογές να… πλησιάζουν, αργά αλλά σταθερά, το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε ετοιμότητα και διάταξη μάχης. Οι κάλπες θα στηθούν στις 26 Μαΐου και οι επαναληπτικές στις 2 Ιουνίου.

Στον νέο φορέα, θεωρούν τις επικείμενες εκλογές, στους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης, ιδιαιτέρως σημαντικές για την πορεία και το μέλλον του εγχειρήματος, αλλά και ένα crashtest, ενόψει των εθνικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Χαριλάου Τρικούπη ποντάρει πολλά στις επιδόσεις των υποψηφίων της και θα δώσει σκληρή μάχη, για να κερδίσουν οι «εκλεκτοί της».

Σε κάποιους δήμους, το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει χρίσμα, σε κάποιους άλλους έχει αποφύγει, λόγω τοπικών ιδιαιτεροτήτων, όπως και στις περιπτώσεις, όπου οι προερχόμενοι από το κόμμα είναι περισσότεροι του ενός.

To «Κ» επιχειρεί μια καταγραφή των υποψήφιων, που είτε στηρίζονται επίσημα από το ΚΙΝΑΛ, είτε προέρχονται από το χώρο της Κεντροαριστεράς, είτε στηρίζονται από τα τοπικά, στελέχη, μέλη και ψηφοφόρους του κόμματος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για το Κίνημα Αλλαγής η πανσπερμία υποψηφίων στον δήμο Τρίπολης, αφού η Κεντροαριστερή «δεξαµενή» πολυδιασπάται στα πρόσωπα του νυν δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή, ο οποίος έχει πάρει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Κώστα Τζιούμη, του Νίκο Τσαμούλο, και του Δημήτρη Βόσνο. Στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Παναγιώτη Μαντά.

Στον δήμο Κορινθίας, η συντριπτική πλειοψηφία του ΚΙΝΑΛ, στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Σταυρέλη, ενώ στον δήμο Λουτρακίου του Κώστα Λογοθέτη.

Στην Αργολίδα, τον δήμο διεκδικεί το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Τάσος Χειβιδόπουλος, ενώ στην Επίδαυρό, τα στελέχη του κόμματος συσπειρώνονται γύρω από την υποψηφιότητα του Τάσου Χρόνη.

Σε ό,τι αφορά δήμους της Μεσσηνίας, για την πρωτεύουσα του νομού το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει ανοικτά τον Βασίλη Τζουραμάνη, στο δήμο Τριφυλίας τον Δημήτρη Δριμή και στην Πύλο τον Ηλία Κανάκη.

Περισσότερα Άρθρα

«Δήμος Άργους Μυκηνών: Η ατομική ευθύνη θα περιορίσει την εξάπλωση του Κοροναϊού»

  Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κοροναϊού, συστήνει σε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και σε περίπτωση που έχουν κάποια από τα συμπτώματα να ακολουθούν τα βήματα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας, να επικοινωνούν με τον […]

Ανδρέας Πουλάς – Ερώτηση στη Βουλή : «Να προσληφθεί άμεσα γιατρός πλήρους απασχόλησης στο Κέντρο Υγείας Ναυπλίου»

Την άμεση πρόσληψη επικουρικού γιατρού πλήρους απασχόλησης στο Κέντρο Υγείας Ναυπλίου ζητά ο Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας στην ερώτησή του παρουσιάζει τα προβλήματα που προκαλεί στο Κ.Υ. Ναυπλίου η έλλειψη γιατρού πλήρους απασχόλησης καθώς η σύμβαση του επικουρικού γιατρού που υπηρετούσε εκεί […]