19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Your Face Sounds Familiar»: Η Στικούδη άφησε άφωνους τους πάντες ως Κοντσίτα (video)

Το βράδυ της Κυριακής, το «Your Face Sounds Familiar» μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αυτή τη φορά έχοντας ως θέμα την Eurovision. Οι συμμετέχοντες μεταμφιέστηκαν σε εκπροσώπους χωρών που ανέβηκαν στο stage του μουσικού διαγωνισμού και για κάποιο λόγο ξεχώρισαν.

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε στην πολυσυζητημένη Κοντσίτα Βουρστ, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο το 2014 και σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Η Κατερίνα, αγχωμένη και συγκινημένη, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να αφήσει κοινό και κριτική επιτροπή άφωνους.

Αποδεικνύοντας και πάλι το πόσο σκληρά δουλεύει, απέσπασε την πρώτη θέση στο επεισόδιο της Κυριακής αφήνοντας πίσω της την εξίσου καλή Μελίνα Μακρή και τον Αργύρη Αγγέλου.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Ζητούνται Ψυχολόγοι-Κοινωνικοί Λειτουργοί-Εργοθεραπευτές-Λογοθεραπευτές-Νοσηλευτές σε Άργος και Ναύπλιο

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ, στα πλαίσια συμμετοχής στην υπ΄αριθμ. Γ3β/Γ.Π./οικ.96569/11-12-2018, (ΑΔΑ:ΨΙΤΣ465ΦΥΟ-1Σ2) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του άρθρου 11 του Ν.2716/1999 για την επιλογή φορέων ανάπτυξης και λειτουργίας Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και ανάθεσης λειτουργίας υφιστάμενων μονάδων ψυχικής υγείας. Και προκειμένου να αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία Οικοτροφείου για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού […]