17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου ο Μανώλης Σκαλίδης

 

Ονομάζομαι Μανώλης Σκαλίδης του Δημητρίου.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” Δημήτρη Κωστούρου ως υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Τολού, στην προσπάθεια επίτευξης όσο το δυνατόν περισσοτέρων στόχων του νέου συμβουλίου.

Τα τοπικά συμβούλια θέλουν μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες. Πολίτες που προτείνουν και παρεμβαίνουν στη διακυβέρνηση και ομαλή λειτουργία ενός τόπου.

Ένα ενεργό τοπικό συμβούλιο με την νομιμοποίηση της ψήφου των δημοτών, έχει την δυνατότητα να επιτελέσει σημαίνοντα ρόλο μέσα στο δήμο, με έργα και δράσεις. Έχει την υποχρέωση να μεριμνά για την καθαριότητα, να λαμβάνει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, να ασχολείται για την ασφάλεια των πολιτών, να προωθεί τον εθελοντισμό και να συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών και τοπικών συλλόγων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.

Το Τολό έχει μεγάλες δυνατότητες  και  προοπτική και υποχρέωσή μας είναι,  να βοηθήσουμε στην ανάδειξη και καταξίωσή του για τους πολίτες και τους επισκέπτες.

 

Μεγάλωσα στο Τολό και ασχολούμαι με τον Τουρισμό και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είμαι απόφοιτος Ελβετικού Κολλεγίου Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού επί 17 χρόνια και μέλος του ΔΣ του συλλόγου τα τελευταία 4 χρόνια. Διετέλεσα επί μακρών στο ΔΣ του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων/Δωματίων νομού Αργολίδας. Παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και τον τελευταίο χρόνο θεσμικά, από την θέση του ταμία του συλλόγου. Έχω δελτίο στον αθλητικό Σύλλογο Εθνικός Τολού και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Σκαλίδης

 

Περισσότερα Άρθρα

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Καλημέρα σας. Σας καλωσορίζω στην τακτική μας συνεδρίαση. Την πρώτη η οποία γίνεται μετά από μία Συμφωνία πολυσήμαντη -και τολμώ να πω, χωρίς προηγούμενο για τη χώρα- την υπογραφή της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδος – Γαλλίας στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας. Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία προφανώς και θωρακίζει τις Εθνικές Ένοπλες […]

Ανδριανός: Στις 14/9 θα πιστωθούν στους συμβασιούχους φύλαξης και καθαριότητας χώρων πολιτισμού τα οφειλόμενα δεδουλευμένα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ύστερα από τις συναντήσεις που είχα την προηγούμενη εβδομάδα με συμβασιούχους απασχολούμενους στη φύλαξη και καθαριότητα χώρων πολιτισμού στις Μυκήνες, το Παλαμήδι και την Επίδαυρο, και σε συνέχεια της άμεσης σχετικής επικοινωνίας μου με την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Μενδώνη, […]