19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας από το Τολό: “Χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά”

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το ιστορικό και πανέμορφο Τολό.
 
Ο κ.Νίκας πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (αεροδρόμιο, λιμάνι, δρόμοι, ηλεκτροφωτισμός κ.ά.) Αμέσως μετά, συναντήθηκε με φορείς και επιχειρηματίες, οι οποίοι του έθεσαν προβλήματα και ζητήματα που αφορούν στην περιοχή.
 
Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συζήτησε όχι μόνο για τα προβλήματα αλλά και για τις λύσεις, για τις οποίες χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά, ενώ δεσμεύθηκε για όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν, σύμφωνα και με το θεσμικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
“Με κεντρικούς άξονες τη συνεργασία, το διάλογο και τη σκληρή δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, γιατί και το Τολό, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα”, επεσήμενε.

Περισσότερα Άρθρα

LIVE η ενημέρωση: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Σε εξέλιξη η ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και τον Λοιμωξιολόγο και Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα από την επιτροπή του υπουργείου Υγείας. 2.878, 55,2% άνδρες. 626 από τα κρούσματα σχετίζονται με […]

Αποφάσεις το Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 Δείτε παρακάτω τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την 18η/2019 τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την 3η Οκτωβρίου 2019. ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  1. Σύμφωνη γνώμη για την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης για την υλοποίηση του […]