13 °C Argos, GR
7 Δεκεμβρίου 2022

Στο Άργος φώναξαν με μια φωνή: Let’s do it Greece

Γίνεται να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο μέσα σε μία μόνο μέρα; 

Κι όμως γίνεται! Την Κυριακή 7 Απριλίου το περιβάλλον μας χρειάζεται!

Αυτό ήταν το σύνθημα. Και στο ραντεβού, ήταν όλοι παρόντες. Όλοι συντονισμένοι στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Όλοι συντονισμένοι (και) στο Άργος.

Και έδρασαν σαν μια οικογένεια, ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούν οικογένειά τους…

Ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η δικηγόρος- πολιτευτής της Ν.Δ., Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, Βαγγέλης Τζαβέλας και ο αντιπρόεδρος Τρύφωνας Μποζιονέλος, ο πρόεδρος της ΑΡΓΩ ΑΕ, Νίκος Δελλής, και πολλοί πολίτες του Άργους και της ευρύτερης περιοχής μας, ενώθηκαν και έγιναν μια γροθιά.

Σήκωσαν τα μανίκια και καθάρισαν πινακίδες οδικής σήμανσης με στόχο να βοηθηθούν οδηγοί αλλά και πεζοί στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Και όταν τέλειωσαν…έπιασαν το παιχνίδι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Ένα διαδραστικό παιχνίδι με ενημέρωση για τα θέματα και τις ενεργές δράσεις των ΑΜΕΑ. Συμμετείχαν ο Ερυθρός Σταυρός Άργους , οι Πρόσκοποι και ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Κουρτακίου που στήριξαν την δράση του Δήμου Άργους -Μυκηνών.

Ήταν εκεί με περίπτερο ενημέρωσης και διάθεσης έντυπου υλικού για το πολύπλευρο  ανθρωπιστικό έργο ενώ, συμμετείχαν στα βιωματικά παιχνίδια. Πρωτόγνωρο το αίσθημα να πρέπει να κινείσαι με αναπηρικό αμαξίδιο , να παίζεις και να βάζεις πόντους στο καλάθι. Θετικοί Πόντοι στην μπασκέτα της ζωής  μας!!

 

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!»
Η ουσιαστική συμμετοχή, από τα πιο μικρά έως τα πιο σπουδαία, είναι απαραίτητη για να αλλάξουμε όλα όσα μας ενοχλούν και να δημιουργήσουμε το σήμερα που θέλουμε και το αύριο που ονειρευόμαστε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, για τις εορτές του Πάσχα 2020

«Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, που διανύουμε, εντυπώνονται στη Χώρα μας με ιδιαιτέρως ξεχωριστό τρόπο, αναδεικνύοντας την πραγματική δύναμη της θέλησης της κοινωνίας μας να θέτει όρια σε κινδύνους, που την απειλούν, και να υπερέχει ως νικήτρια με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Όλοι μας καλούμαστε να αναλάβουμε και να αφουγκραστούμε την κοινωνική και ατομική μας ευθύνη […]

12 κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννησου ανεβάζουν τον αριθμό των προσβληθέντων στους 255

Επιπλέον 12 κρούσματα του νέου κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χθες Πέμπτη 13 Αυγούστου, ανεβάζοντας σε 255 τον αριθμό των προσβληθέντων. Από τα νέα χθεσινά περιστατικά, τα 8 καταγράφηκαν στην Αργολίδα μετά πέντε από αυτά να είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένων προηγηθέντων κρουσμάτων, το ένα στην Κορινθία, δύο στην Αρκαδία και τρία στη Μεσσηνία. Αναλυτικά, στην […]