18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Τις υποψηφιότητες της Αγγελικής Σωτηροπούλου και του Αρμάντο Λέκκα ανακοίνωσε η παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Αναλυτικά:

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με τον συνδυασμό της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά» γιατί η συλλογική προσφορά και το αποτύπωμα του επικεφαλής μας έχουν βάλει ανεξίτηλα τη σφραγίδα τους σε ό,τι έχει συντελεστεί στο Δήμο μας …… Με φρέσκιες ιδέες, πολύ αγάπη, όραμα και πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων…

Με εκτίμηση

Σωτηροπούλου Αγγελική

Υποψήφια Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου

Ονομάζομαι Αρμάντο Λέκκα, είμαι αλβανικής καταγωγής με Ελληνική υπηκοότητα και ζω στην Ασίνη.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στην Ασίνη και τα οποία δεν επιλύθηκαν στο παραμικρό από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Κωστούρου με έκαναν να αποδεχθώ τη πρόσκληση του κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στη Τοπική Κοινότητα Ασίνης με το συνδυασμό του «Πρωτεύουσα ξανά».

 

Με εκτίμηση

Αρμάντο Λέκκα

Περισσότερα Άρθρα

Πρόεδρος Καστελόριζου στο CNN Greece: Περάσαμε τρεις πολύ δύσκολες ώρες

«Περάσαμε τρεις πολύ δύσκολες ώρες». Έτσι περιέγραψε στο CNN Greece το μεσημέρι της Τρίτης (21/07) ο πρόεδρος του Καστελόριζου, Δημήτρης Αχλαδιώτης. Οι αερομαχίες που σημειώθηκαν πάνω από το ακριτικό νησί, όπως είπε στο CNN Greece ο Δημήτρης Αχλαδιώτης, διήρκεσαν από τις 14:30 το μεσημέρι έως και τις 17:30 το απόγευμα. Μάλιστα, κάποια στιγμή τα αεροσκάφη […]

“Ψευδής η καταγγελία εναντίον Καμπόσου”

Με ανακοίνωση του το Παράρτημα Άργους του Συλλόγου Παραπληγικών Βορειοανατολικής Πελοποννήσου αναφέρει πως “είναι ψευδής η καταγγελία εναντιον του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ στην αναπλασθείσα πλατεία του ‘Αργους”. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: