14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κατάληψη στο Σταθμό Λαρίσης από πρόσφυγες – Δεν γίνονται δρομολόγια

Κατάληψη στο σταθμό Λαρίσης κάνουν αυτή την ώρα πρόσφυγες και ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά! Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν καταλάβει τις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να μην γίνονται τα δρομολόγια. Σταματημένα τρένα στη μέση της διαδρομής. Ψάχνουν τρόπο να “απεγκλωβίσουν” τους επιβάτες.

Οι πρόσφυγες που έχουν καταλάβει τον σταθμό Λαρίσης ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης όπου έχουν συγκεντρωθεί από χθες και άλλοι πρόσφυγες και έχουν γίνει και επεισόδια. Τα δρομολόγια των τρένων στον Σταθμό Λαρίσης δεν γίνονται. Οι πρόσφυγες έχουν καταλάβει τις ράγες.

Ένα τρένο κατάφερε νωρίτερα να προσεγγίσει τον σταθμό με χαμηλή ταχύτητα και να αποβιβαστούν οι επιβάτες. Υπάρχουν όμως τρένα που είναι σταματημένα στη μέση της διαδρομής και προσπαθεί η ΤΡΕΝΟΣΕ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα για να μπορέσσει να «απεγκλωβίσει» τους επιβάτες που είναι μέσα σε αυτά πιθανότατα με λεωφορεία.

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ζητά να μπει φρένο στην αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για τους αγρότες και εξομοίωση του επιδόματος μητρότητας για όλες τις εργαζόμενες ασφαλισμένες μητέρες»

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε δύο τροπολογίες στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που ήρθε προς ψήφιση την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023. Με την πρώτη τροπολογία επιχειρείται να μπει φρένο στις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών το 2023 για τους αγρότες ασφαλισμένους ΟΓΑ/ΕΦΚΑ, τους αυτοτελώς απασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και  ο καθορισμός μέγιστου πλαφόν 3% από το 2024, […]

Αυτοκτόνησε οδοντίατρος μέσα στο σπίτι του

Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 56χρονος οδοντίατρος στο Αφράτι της Εύβοιας. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ο 56χρονος βρέθηκε κλειδωμένος μέσα στο σπίτι του στο Αφράτι. Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής, όπου οι πυροσβέστες έσπασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού ώστε να μπουν μέσα, αφού ο 56χρονος δεν απαντούσε […]