7 °C Argos, GR
9 Δεκεμβρίου 2023

“Εν τούτω Νίκα” βροντοφώναξε στη Σπάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιδιαίτερη αναφορά στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,Παναγιώτη Νίκα έκανε στην ομιλία του στη Σπάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτούμενος: “Είμαι εδώ για να δώσουμε και από εδώ τη νίκη στον Νίκα. Εν τούτω Νίκα. Κοιτάξτε, επιλέξαμε να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Νίκα για έναν βασικό λόγο. Είναι ένας άξιος και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός άνδρας, που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας. Μετέτρεψε την Καλαμάτα σε μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές πόλεις. Τη μεταμόρφωσε κυριολεκτικά με όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Και όπως έφερε την Καλαμάτα στην κορυφή των ελληνικών πόλεων, έτσι πρέπει να φέρει και την Πελοπόννησο στην κορυφή των ελληνικών Περιφερειών, διότι αυτό μόνο της αξίζει.

Και αυτό, φίλες και φίλοι, μπορεί να γίνει μόνο -το είπε ο Παναγιώτης, θέλω να το επαναλάβω και εγώ- μέσα από μία ουσιαστική και αποτελεσματική σύμπραξη της κεντρικής εξουσίας με την Περιφερειακή Διοίκηση. Για αυτό και αποδίδουμε τόσο μεγάλη πολιτική σημασία στη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Όχι μόνο γιατί θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα “καμία Περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας”, αλλά γιατί αυτό είναι προϋπόθεση για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα να υλοποιήσουμε και εδώ στον τόπο σας μία ουσιαστική και αποτελεσματική περιφερειακή στρατηγική.

Εμείς έχουμε ήδη ανακοινώσει το μεγάλο  πρόγραμμα των κεντρικών υποδομών, τις οποίες θέλουμε να στηρίξουμε. Από την  ανάδειξη των σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτού του πανέμορφου τόπου, από το Μυστρά μέχρι το αρχαιολογικό μουσείο της Σπάρτης, το οποίο έχει στοιχειώσει πια ως ένα όραμα που δυστυχώς παραμένει σήμερα σχέδιο επί χάρτου. Από την  ανάδειξη της Μάνης μέχρι την τόνωση του πρωτογενούς τομέα. Από τη βελτίωση των τοπικών υποδομών μέχρι την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Λακωνίας. Όλα αυτά είναι σχέδια και προγράμματα τα οποία μπορούν να γίνουν μόνο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση.

Για αυτό και σας ζητώ, σας ζητώ από καρδιάς για το καλό της Λακωνίας, για το καλό της Περιφέρειας Πελοποννήσου να στηρίξετε  τον Παναγιώτη Νίκα στις εκλογές που έρχονται και να τον  εκλέξετε  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου”. 

Περισσότερα Άρθρα

Ολα ανοιχτά για το Πάσχα – Μαγιορκίνης: Δεν το αποκλείω, αλλά δεν μπορώ να πω κιόλας ότι θα γίνει

Για τους λόγους που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έλαβε την απόφαση για το μπλόκο στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, αλλά και για το σχέδιο χαλάρωσης για Πάσχα μίλησε, μεταξύ άλλων, την Κυριακή ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος […]

Τσακαλιάρης-Κωστούρος-Μπιμπής: “ΝΤΡΟΠΗ !  ΝΤΡΟΠΗ !  ……. ΜΟΝΟ  ΝΤΡΟΠΗ!!!”

Η υπόθεση παραγραφής του ποινικού αδικήματος της υπεξαίρεσης 76.800 ευρώ από τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Δημήτρη Αγγέλου από το 2011 έως το 2017, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Δήμου Επιδαύρου και πλήγωσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα (η δίκη? ….. έγινε την 1η Νοεμβρίου 2019)! Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ δε φτάνει […]