22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Παίζουμε όπως παλιά Νο 2”

Αυτήν τη φορά η γιαγιά Αφροξυλάνθη ζητά τη βοήθεια των μεγάλων για να καταφέρει να θυμηθεί τι παιχνίδια έπαιζε μικρή….Καλούμε γονείς και παιδιά να παίξουν παρέα λοιπόν…Τα παιδιά θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-θα παίξουν!!!- και οι γονείς θα αφεθούν απλά για να…θυμηθούν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους..

Εμψυχώτριες:
Βασιλάκου Άλκηστις ,Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Warwick, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών.
Λελούδα Αγγελική, Νηπιαγωγός που ασχολείται με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και είναι εθελόντρια στο ”Σύλλογο ατόμων με αναπηρίες Αργολίδας”.

Αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά μαζί με γονείς
Ηλικία συμμετεχόντων: 5-9 χρονών

Εξοπλισμός: Άνετα ρούχα
Διάρκεια εργαστηρίου: 2 ώρες

Υποχρεωτική κράτηση θέσεων
Τηλ. επικοινωνίας 6941648181, 2751306740

 

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις
Με εκτίμηση
ΣΩΜΑ Family Concept
τηλέφωνα επικοινωνίας : 2751306740 / 6941648181 
Facebook Page :ΣΩΜΑ Family Concept 
Instagram: swma_familyconcept

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Έτσι κι αλλιώς καταδικασμένη;

Θυμάμαι τον καιρό που για να μπορέσει ένας πολίτης να βάλει τηλέφωνο στο σπίτι του, έπρεπε να βάλει μέσο όχι βουλευτή αλλά υπουργό. Ο οποίος έπαιρνε προσωπικά τον διοικητή του κρατικού ΟΤΕ και τον παρακαλούσε για μια γραμμή στο σπίτι του ψηφοφόρου του. Άλλη λύση ήταν να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος μια τηλεφωνική γραμμή από αγγελία […]

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Αίτημα για Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με θέμα: «Προβλήματα στους παραγωγούς από τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην Π.Ε. Αργολίδας και ενέργειες της Περιφέρειας»

Προς: τον Πρόεδρο του Πε.Συ. Πελοποννήσου κ. Μαλτέζο Ιωάννη   Κύριε Πρόεδρε, Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους παραγωγούς στην Π.Ε. Αργολίδας, η κοινοποίηση των  πορισμάτων ζημιάς από τον ΕΛΓΑ, για τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν καλλιέργειες εσπεριδοειδών από τον παγετό, τον Ιανουάριο του 2022. Σύμφωνα με αυτά, για ένα μεγάλο μέρος των παραγωγών όχι μόνο […]