20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο στις εκλογές του Μαΐου

 

Ονομάζομαι Κωστόπουλος Παναγιώτης, είμαι παντρεμένος με την Γιαννούλη Παναγιώτα και έχουμε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ιωάννα. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη Δήμου Ναυπλιέων και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια ασκώ το επάγγελμα του αυτοκινητιστή.

Μετά από την τιμητική πρόταση του νυν Δημάρχου, κ. Δημητρίου Κωστούρου, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά αυτή τη φορά με και για την Επόμενη Μέρα στο Δήμο μας!

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρειάζονται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, χωρίς τοπικιστικές ή πληθυσμιακές διακρίσεις.

Ως νέος άνθρωπος, λοιπόν, με όραμα για τον τόπο μου, για την Ασίνη, υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις μου.

Με εκτίμηση,

Κωστόπουλος Παναγιώτης

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση για τη φετινή αντιπυρική περίοδο…και όχι μόνο

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ και ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Δήμο Ναυπλιέων Κ. Γκόνης συναντήθηκε σήμεραμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Ναυπλίου Πύραρχο Βασίλειο Αλεξόπουλο.  Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Υπηρεσίας για τη φετινή αντιπυρική περίοδο αλλά και για ιδιαίτερα προβλήματα στην περιφέρεια του Δήμου Ναυπλιέων. […]

«Υπό κατάργηση» τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης και τεκμήρια εισοδήματος

Και νέες φοροελαφρύνσεις από την επόμενη χρονιά -ή και φέτος εφόσον υπάρξει δημοσιονομικός χώρος- σχεδιάζουν στην κυβέρνηση. Λίγο πριν συμπληρωθούν οι πρώτες 100 μέρες της, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έσπευσαν να επιβεβαιώσουν τις σχετικές πληροφορίες και όσα όσα πριν ένα μήνα δήλωνε ο υπουργός Οικονομικών στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο κ.Σταϊκούρας […]