19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, σήμερα (1.4.2019) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος, αντίστοιχα.

Επίσης συνελήφθη στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Παράλληλα το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 27χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε την 30/31.3.2019 αφαίρεσε από τα Σπάτα Αττικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και θα αποδοθεί.

Περισσότερα Άρθρα

Ίσως… ότι καλύτερο έχουμε διαβάσει αυτές τις ημέρες…

Αυτό που ζούμε, ίσως είναι μια κρυμμένη ευλογία. Ποτέ άλλοτε δεν είχε η ανθρωπότητα την ευκαιρία, να σταματήσει ολόκληρη ταυτόχρονα τον ακράτητο καλπασμό της. Να κάνει ένα απρόσμενο διάλειμμα-έστω και αναγκαστικό-από το ποδοβολητό της πάνω σε τούτο τον πλανήτη. Να κάνει ένα βήμα πίσω, να πάρει μια βαθειά ανάσα και να έρθει αντιμέτωπη με τον […]

Στη Σπάρτη η Εριέττα Κούρκουλου για δράση κατά της εγκατάλειψης των ζώων

Στη Σπάρτη βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου στέλνοντας «ένα μήνυμα αγανάκτησης για τους ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα», δίνοντας παράλληλα μία υπόσχεση στο παιδί που περιμένει. Η Εριέττα Κούρκουλου, αν και σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη, συνεχίζει τις δράσεις της κατά της κακοποίησης των ζώων. «Δύο μωρά σε μια φωτογραφία… και τα δύο εξίσου άξια της ίδιας αγάπης, της ίδιας φροντίδας και της ίδιας […]