18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Και επίσημα ο Γιάννης Μπόλλας υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα

Από το Πόρτο Χέλι πρόσφατα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπόλλα για την Π.Ε. Αργολίδας. Σήμερα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση μαζί με αυτή του Δαμιανού Δουμάνη για την Κόρινθο.
Η σχετική ανακοίνωση :
Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» δύο νέες υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου:
 
– τον Δαμιανό Δουμάνη, ο οποίος αποτελεί την 9η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Λακωνίας. Με τον κύριο Δουμάνη ενισχύουμε ακόμη παραπάνω το άνοιγμα που θέλουμε να πετύχουμε ως παράταξη στην κοινωνία της Λακωνίας. Είναι σίγουρο πως η αυτοδιοικητική του εμπειρία, αλλά και η βαθιά του γνώση πάνω σε ζητήματα που αφορούν στα λιμάνια, θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Λακωνία όσο και η Πελοπόννησος.
 
– και τον Γιάννη Μπόλλα, ο οποίος αποτελεί τη 10η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Αργολίδας. Είναι βέβαιο πως η αδιαμφισβήτητα μεγάλη και βαθιά γνώση και εμπειρία του κύριου Μπόλλα πάνω σε αθλητικά, αλλά και τουριστικά ζητήματα θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αλλαγή που πρέπει να γίνει τόσο στην Αργολίδα, όσο και στην Πελοπόννησο! 

Περισσότερα Άρθρα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου

Το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, από τις 11.30 έως τις 13.00,  θα βρισκόμαστε στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε μονές κουβέρτες (όχι παπλώματα, δεν επιτρέπονται), σαπούνια και οδοντόκρεμες για τους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου. Η ανάγκη στήριξης των φυλακισμένων είναι συνεχής , αδιάλειπτη και σε πολλά επίπεδα και υπολογίζουμε στην αλληλεγγύη όλων σας […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Εννέα νέα κρούσματα

Σήμερα, Σάββατο 24 Απριλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 2.597 νέα κρούσματα Covid-19 στην Ελλάδα. Το προηγούμενο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 2.754 κρούσματα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 797 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 86 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό κρούσματα που έχει καταγράψει ο ΕΟΔΥ σε μία ημέρα […]