19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

3η Συνάντηση Σχολής Γονέων Μητροπόλεως Αργολίδας

Σας ενημερώνουμε ότι με τη μέριμνα και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Η τρίτη συνάντηση για το 2019 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στο Ναύπλιο.

Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης : «Σύγχρονοι προβληματισμοί για την αγωγή των παιδιών».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σημ: Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνείστε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο στα τηλ. (27520) 28645, 27328 εσωτ. 2 (καθημερινές 10:30-13:00).

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Σε απευθείας Σύνδεση»  στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

  Το Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2019 που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η ΚΕΔΑΜ, συνεχίζει τις συναυλίες του. Η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις!  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – αποκάλυψη, στο οποίο η ροκ διάθεση, η ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της […]

Αντιστέκεται σθεναρά στα ιδιωτικά συμφέροντα για το φυσικό αέριο ο Παναγιώτης Νίκας

Αναφερόμενος στο θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προέβη στην πιο κάτω δήλωση: “Η περιφερειακή Αρχή αγωνίζεται ανυποχώρητα για να φθάσει το φυσικό αέριο και στις 6 πόλεις του αρχικού σχεδιασμού της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) -δηλαδή σε Τρίπολη, Κόρινθο, Αργος, Ναύπλιο, Σπάρτη, Καλαμάτα- ώστε να υπάρξει η […]