18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

13η Χορωδιακή Συνάντηση – Αφιερωμένη στον Αργείο μουσικό και συνθέτη Βαγγέλη Τρίγκα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» διοργανώνει την 13η Χορωδιακή Συνάντηση το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».  Σ`αυτή τη συνάντηση θα τιμηθεί και θα συνοδέψει τη Χορωδία μας με το μπουζούκι του ο μουσικός και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας.

Λαμβάνουν μέρος και κοσμούν με το τραγούδι τους την εκδήλωση οι χορωδίες:

  1. Παιδική χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ» Άργους, με μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο.
  2. Χορωδία «ΛΥΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ» Ερέτριας, με μαέστρο τον κ. Γιώργο Κοκκίνη.
  3. Χορωδία «Το Ηδύφωνον» Κυπαρισσίας με μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Κτενά.
  4. Χορωδία «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ» Πρέβεζας, με μαέστρο την κ. Ανέλια Στεφάνοβα.
  5. Χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ» Άργους, με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη.

Τόσες χορωδίες στην πόλη μας αποδεικνύουν ότι ο τόπος μας έχει κουλτούρα και πολιτισμό και η χορωδιακή μουσική είναι μια από τις κορυφαίες μορφές έκφρασης , καθώς συνδυάζει τη ζωντάνια και την αμεσότητα της ανθρώπινης φωνής με τη συλλογικότητα.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Η 13η Χορωδιακή Συνάντηση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Δήμου Άργους-Μυκηνών, της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. , του Επιμελητηρίου Αργολίδας καθώς και τη χορηγία πολλών καταστηματαρχών και επιχειρηματιών του τόπου μας.

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης: 7:30 μ.μ.  Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα Άρθρα

Γυναίκα νεκρή από κορονοϊό – Στα 114 τα θύματα στην Ελλάδα

Μία γυναίκα ηλικίας 68 ετών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Πρόκειται για μία ασθενή η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Καστοριάς. Πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, έφτασαν τα 114. Το 113ο θύμα ήταν ένας 68χρονος που κατέληξε στο ΝΙΜΙΤΣ χθες Κυριακή του Πάσχα και είχε υποκείμενα νοσήματα. Αναλυτική ενημέρωση θα ακολουθήσει στις […]

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας o Κώστας Μιχ. Σαλεσιώτης  

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Κώστα Μιχ. Σαλεσιώτη, Ελεύθερου Επαγγελματία, Ξενοδόχου. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμα ένας νέος άνθρωπος σαν τον Κώστα συμπορεύεται μαζί μας και πιστεύει στο όραμα μας. Ένας ενεργός πολίτης, […]