15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 αναμένονται νεφώσεις που στα ηπειρωτικά κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Βροχές θα πέσουν κυρίως στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινά ηπειρωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας έως το πρωί. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 11 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 17, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 20 και τοπικά στη Ρόδο έως 21 με 22, και στην Κρήτη από 11 έως 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στον Πατραϊκό θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Θρήνος για αντιδήμαρχο στην Αχαΐα – Πέθαναν οι γονείς του με λίγες ημέρες διαφορά

Πριν από λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γκοτσόπουλος στην Αχαΐα, θρηνούσε για την απώλεια της μητέρας του Αγγελικής… Λίγες ημέρες μετά, “σβήνει” και ο πατέρας του. Ο κορονοϊός “χτύπησε” την πόρτα της οικογένειάς του χωρίς έλεος. Ο αντιδήμαρχος συντετριμμένος από τη διπλή απώλεια, συγκινεί με τα όσα έγραψε. Πατέρα για εμάς όποτε και να έφευγες θα ήτανε νωρίς… […]

Προσφορά αγάπης από το 4ο Δημοτικό Άργους στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μετά από επικοινωνία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποστολή των ειδών που είχαν συγκεντρωθεί από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους. Αφορά παιδικά & βρεφικά ρούχα, παιδικά & βρεφικά κλινοσκεπάσματα, βρεφικό εξοπλισμό, παιχνίδια, τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης. Για ακόμη μία φορά, η ανταπόκριση όλων των γονέων του σχολείου, υπήρξε συγκλονιστική και ξεπέρασε […]