14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βοιωτία: Αυτοκτόνησε 73χρονος με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε 73χρονος άνδρας από τον Ορχομενό το απόγευμα της Τετάρτης από συγχωριανό του που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από Προσήλιο προς Ορχομενό.

Ο 73χρονος αυτόχειρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο σημείο που βρίσκονται τα εγκαταλελειμμένα νταμάρια του Ορχομενού, βγήκε από το αυτοκίνητο και έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο διερχόμενος οδηγός μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ, έτρεξε και ειδοποίησε τους συγγενείς του 73χρονου και ταυτόχρονα ενημέρωσε και την αστυνομία.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα του αυτόχειρα, που εξηγούσε ότι δεν άντεχε άλλο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ζητούσε συγνώμη από τους δικούς του για την πράξη του.

Πηγή: lamiareport.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Νεκρή η 8χρονη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την τελευταία της πνοή άφησε οχτάχρονη που μεταφέρθηκε την Τρίτη (29/08) στο Καραμανδάνειο από το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης». Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μετέβη και η Αστυνομία προκειμένου να […]

Άρειος Πάγος: Ισόβια στους δολοφόνους του οδηγού ταξί στην Κυψέλη

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με την οποία δύο Γεωργιανοί ένας 19χρόνος και ένας 20χρόνος, αλλά και ένας τρίτος που διαφεύγει της σύλληψης, καταδικάσθηκαν, σε ισόβια κάθειρξη και κάθειρξη 6 ετών, για την ανθρωποκτονία οδηγού ταξί με πρόθεση από κοινού και ληστεία από κοινού. Το περιστατικό […]