30 °C Argos, GR
11 Αυγούστου 2022

Η Σοφία Ελευθεριάδη υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Σοφία Ελευθεριάδη. Γεννήθηκα στο Ναύπλιο, όπου και ολοκλήρωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αποφοιτώντας από το 1ο Λύκειο. Ακολούθως, φοίτησα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Αγγλικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής.

Μετά το πέρας των τετραετών σπουδών μου, επέστρεψα στο Ναύπλιο, όπου και άρχισα να εργάζομαι ως Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, αρχικά στο ΤΕΛ Ναυπλίου για ένα Εξάμηνο και, ακολούθως, στο Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΝΈΟ ΣΧΟΛΕΊΟ, όπου ήμουν και η Υπεύθυνη της Ανταλλαγής Μαθητών – Καθηγητών, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SOCRATES, δράση LINGUA, ανάμεσα στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Dr. Mollercollege της Ολλανδικής πόλης Βάαλβικ, για τα έτη 1996-2004.

[hfe_template id='397365']

Διαγωνίστηκα στον ΑΣΕΠ του 2002 και κρίθηκα Διοριστέα για το Σχολικό Έτος 2004-2005 στη Ν. Μανωλάδα Ηλείας, όπου και υπηρέτησα την οργανική μου θέση για ένα έτος. Από 01/09/2005 έως και σήμερα υπηρετώ ως Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στην Οργανική μου θέση, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, στο οποίο διατελώ Υποδιευθύντρια Β από το παρόν Σχολικό Έτος έως τις επόμενες κρίσεις Υποδιευθυντών.

Ως Καθηγήτρια Ξένης Γλώσσας, είμαι Υπεύθυνη Έκδοσης Δίγλωσσης Σχολικής Εφημερίδας (Αγγλικά – Ελληνικά) με τίτλο “Schoolikoμυρμηγκότρυπες”, για 7 συναπτά Σχολικά Έτη (2012-2019, 4 τεύχη ανά έτος). Ήμουν Υπεύθυνη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TRADITIONS-LOCAL CUSTOMS – CULTURE THROUGH GAMES (Σχ. Έτη 2012-2014) ανάμεσα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και στο cb De Ark της Ολλανδικής Πόλης Χέεμσκερκ.

Διατέλεσα Υπεύθυνη για Θέματα Σχολικής Βίας, και Μέλος της Ομάδας Δράσεων Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στα Σχολεία, σε άμεση συνεργασία με το Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου (2013-2015).

Είμαι Υπεύθυνη Οργάνωσης και Ολοκλήρωσης (με Έκθεση Φωτογραφίας στο Βουλευτικό και στον Σύλλογο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ) του Σχολικού Προγράμματος Τοπικής Ιστορίας “Η Πόλη μας, μια Βόλτα”, για την τάξη ΣΤ, με περιήγηση και ξενάγηση στις Κρήνες, τις Ιστορικές Συνοικίες, τα Κτίρια και τις Πλατείες του Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και την υπεύθυνη προγραμμάτων του Συλλόγου, κ Τίνα Γκιόλα (2014 έως σήμερα) Διετέλεσα Συντονίστρια των Κοινοτήτων Πρακτικής COPs (Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών) για τους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας, καθώς και Εισηγήτρια – Επιμορφώτρια Λειτουργίας αυτών των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας του Νομού. (2014-2015)

Εργάστηκα Εθελοντικά για το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου ως Μεταφράστρια του site του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος, σε άμεση συνεργασία με την Πρόεδρο του τμήματος, κ Άλκηστη Κοντογιάννη (2014-2015).

Ήμουν Υπεύθυνη Εθελοντής Μετάφρασης Εγγράφων και λοιπών Ανακοινώσεων του DANAON CUP (INTERNATIONAL HANDBALL YOUTH TOURNAMENT), υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΟΜΗΔΗΣ Άργους, 6-12/07/2015, καθώς και Υπεύθυνη – Εθελοντής Μετάφρασης της Πανηγυρικής Τελετής Λήξης του DANAON CUP (IHYT) στο Φουγάρο, Ναύπλιο (Ιούνιος 2018).

Διατέλεσα Αναπληρωματικό Μέλος του ΠΥΣΠΕ Αργολίδας για τη διετία 2016-2018.

Παρακολουθώ ανελλιπώς τα Σεμινάρια του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που αφορούν στη Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας και στη Βιωματική Μάθησή της αποκτώντας τις αντίστοιχες Βεβαιώσεις.

Έχω κάνει Δημοσιεύσεις που αφορούν στα Σχολικά Προγράμματα και Δραστηριότητες των μαθητών του Σχολείου μας στον Τοπικό Τύπο. Είμαι πεπεισμένη πως η Σοβαρότερη Επένδυση που Μπορεί και Οφείλει να κάνει μια Οργανωμένη Κοινωνία είναι στην Εκπαίδευση – και των νεοτέρων και των γηραιοτέρων γενεών : Κατάλληλη Υλικοτεχνική Υποδομή, Επαρκές και Καταρτισμένο Διδακτικό Προσωπικό, Ασφαλές Μαθησιακό Περιβάλλον, Ψυχολογική Υποστήριξη και Καθοδήγηση τέτοια, ούτως ώστε η Γνώση να Ωφελεί Απρόσκοπτα τον Μαθητή.

Αποδέχτηκα με Χαρά την Τιμητική Πρόταση του κ Παναγιώτη Αναγνωσταρά για Συμμετοχή μου στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξής του διότι, γνωρίζοντας την Ευαισθησία και την Πατρική Φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζει τη Νεολαία – όντας ο ίδιος πατέρας τριών νεαρών – είμαι σίγουρη ότι όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν γνώμονα σωφρόνων κινήσεων προς όφελος του Ακρογωνιαίου Λίθου μιας Κοινωνίας, των Νέων της. Σας ζητώ τη δυνατότητα, μέσω της ψήφου σας, να εργαστώ κι εγώ προς την Κατεύθυνση αυτή – αλλά και όπου αλλού οι Συνδημότες μας νοιώθουν ότι χρειάζονται Αρωγή.

Με εκτίμηση
Σοφία Ελευθεριάδη

Περισσότερα Άρθρα

Εξετάσεις kung fu

Οι σχόλες Choy Lee Fut Kung Fu, προσκαλούν όλους τους φίλους , την Παρασκευή 28 Ιουνίου  και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον πολυχώρο  Φουγάρο στο Ναύπλιο,  στις θερινές  εξετάσεις  πιστοποίησης επιπέδου των αθλητών μας. Θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη kung fu από επίλεκτη ομάδα. [hfe_template id=’397365′] H είσοδος ελεύθερη. Share on FacebookTweetFollow usΑποθήκευση

Η Α’ Εθνοσυνέλευση Επιδαύρου ή Πρώτη Εθνική Συνέλευση της Επιδαύρου

Η Α’ Εθνοσυνέλευση Επιδαύρου ή Πρώτη Εθνική Συνέλευση της Επιδαύρου (20 Δεκεμβρίου 1821 – 16 Ιανουαρίου 1822) ήταν η πρώτη συνέλευση νομοθετικού σώματος του νέου Ελληνικού κράτους. Συνήθως αναφέρεται και ως Α’ Συνέλευση Επιδαύρου ή ως Α’ Εθνοσυνέλευση. Μετά την ανάληψη της στρατιωτικής αρχηγίας από τον Δ. Υψηλάντη και την κάθοδο στην Ελλάδα των φαναριωτών […]