17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλληπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του επιχειρηματία Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο κ. Βούτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τη δημιουργική επιχειρηματική του δράση και τη συμβολή του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, μέσω της μακράς ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, αφήνει ουσιαστικό αποτύπωμα στην οικονομική και αθλητική ζωή της χώρας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του.»

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 3 Ιουνίου

Σαν σήμερα 3 Ιουνίου συνέβησαν τα εξής: 1789: Ο Λάμπρος Κατσώνης νικά τον τουρκικό στόλο έξω από την Τήνο. 1906: Διακόπτονται επισήμως οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας – Ρουμανίας, εξαιτίας της αδιάλλακτης στάσης της τελευταίας στο ζήτημα των Κουτσόβλαχων. 1941: Οι ναζί καταστρέφουν το χωριό Κάνδανος της Κρήτης και σκοτώνουν τους κατοίκους του, σε αντίποινα για […]

Έκτακτη ενημέρωση από τον Ν. Χαρδαλιά στις 14:00 για την εξέλιξη των πυρκαγιών

Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για την εξέλιξη των πυρκαγιών. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από το Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής.