19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημιουργία κοινωνικού πολυχώρου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Στις 24 Μαρτίου 2019, παραμονή του Ευαγγελισμού, θα τοποθετηθεί ο «θεμέλιος λίθος» του κατασκευαστικού έργου, που αφορά την δημιουργία κοινωνικού πολυχώρου, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, αφού, υπογράφηκε η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου.

Πρόκειται για κτιριακή δομή, προυπολογισμού άνω του 1 εκατ. Ευρώ.

Στην θρησκευτική τελετή θα παρευρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η υποδομή, αφορά το μεγάλο έργο του συσσιτίου του Ναού, αλλά και όλες τις λοιπές δράσεις που θα αναπτυχθούν στον πολυχώρο αυτό.

Σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, το έργο αυτό, είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ, υπήρξε και χρηματοδότηση απ’ το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

Περισσότερα Άρθρα

Σε τροχιά το 7ο καλοκαιρινό  camp  Ναυπλίου

‘Έκλεισε την πρώτη του βδομάδα το 7ο καλοκαιρινό  camp  Ναυπλίου με  ιδιαίτερη  επιτυχία. Στο πρόγραμμα της επόμενης βδομάδας που αρχίζει την Δευτέρα 1 Ιουλίου υπάρχει μια εκδρομή  με λεωφορεία στην Καραθώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου για να απολαύσουν  οι μικροί μας φίλοι το μπάνιο τους και παιχνίδια στη θάλασσα και στην άμμο. […]

Αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η στήριξη της δομής του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

Συνεχίζει τη λειτουργία της η Δομή παροχής Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, με την ακολούθηση όλων των μέσων προστασίας κατά του κορονοϊού και εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το έργο της Δομής παροχής Συσσιτίου θα ήταν δυσχερές δίχως την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και όλων των εθελοντών και δωρητών που το υποστηρίζουν θερμά και […]