17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πατέρας «κτήνος» βίαζε τη 10 μηνών κορούλα του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του και ήθελε κι άλλο χρόνο

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αυστραλίας η αποκάλυψη μιας φρικιαστικής υπόθεσης, που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 10 μηνών από τον πατέρα της και τον εραστή του επί τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Κατά τα τοπικά MME, οι δύο άνδρες ηλικίας 50 ετών συνελήφθησαν στην Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σίδνεϊ την Παρασκευή το βράδυ, μετά από καταγγελία που δέχτηκαν οι αρχές για την αποτρόπαια πράξη τους, η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο.

Βάσει των στοιχείων που έχει δώσει ως τώρα στη δημοσιότητα η αστυνομία, το άτυχο μωράκι βρέθηκε στο έλεος των δύο «τεράτων», όταν η μητέρα του χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι για μερικές ώρες, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Επί 3 ολόκληρες ώρες οι δύο άνδρες (οι οποίοι διατηρούν ερωτικό δεσμό μεταξύ τους) κακοποιούσαν σεξουαλικά το μωρό, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις τους.

Η ενοχοποιητική συνομιλία την οποία είχε ο εραστής του πατέρα της μικρής στο Skype, δύο μέρες μετά, με έναν φίλο του είναι χαρακτηριστική της κτηνωδίας των δύο δραστών. Ο άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί στο ίδιο άτομο ότι η «αιμομιξία τον ερεθίζει», περιέγραψε στον συνομιλητή του ότι κακοποιούσαν επί τρεις ώρες την μικρή, συμπληρώνοντας ότι «δυστυχώς, η μητέρα της επέστρεψε σύντομα» και δεν «πρόλαβαν» να κάνουν στο μωρό όλα όσα σχεδίαζαν.

Κατόπιν σχετικής έρευνα στο σπίτι των γονιών του βρέφους, οι αρχές βρήκαν μεγάλη ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώ κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δύο δραστών, που περιέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και email.

ΠΗΓΗ: piraeuspress.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνια πρωτιά η Διάκριση στο εξωτερικό για το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους!

Το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους Βραβεύτηκε στο Διαγωνισμό της Ολλανδικής εταιρείας SONIC EQUIPMENT AWARDS για τη συμμετοχή και οργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Automechanika Frankfurt 2022 εκπροσωπώντας επάξια τον κλάδο και τα Ελληνικά χρώματα! Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε και αποδεχόμαστε με χαρά αυτή την τιμητική βράβευση του Σωματείου μας από τη SONIC, […]

Ένας κατάλογος αιτημάτων που λέει πολλά

Δημήτρης Καμπουράκης: Ένας κατάλογος αιτημάτων που λέει πολλά Αναδημοσιεύω σήμερα χωρίς καμιά περικοπή ή σχόλιο τον κατάλογο των αιτημάτων που έχουν τα σωματεία των εργαζομένων στον επισιτισμό (σερβιτόροι, μάγειρες, μπουφετζήδες, κλπ) στην Κρήτη, με βάση τα οποία κάνουν κινητοποίηση αυτές τις μέρες και μετέχουν στην πανελλαδική απεργία της 9ης Απριλίου. Αυτό πάλι, να είναι κλειστός […]