15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απόκριες στον Δήμο Τρίπολης

Σάββατο 9/3

Πνευµατικό Κέντρο / Ώρα 18:00
Παιδικό αποκριάτικο πάρτι που θα περιλαμβάνει :
 1oν: Παράσταση ξυλοπόδαρου με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο για τα παιδιά. Ομάδα υλοποίησης : Ένας ανιματέρ-Διάρκεια 2 ώρες.
 2ον: Πρόγραμμα ανιματέρ-κλόουν, που θα ξεσηκώσει όλα τα παιδιά και θα τους χαρίσει μπαλόνια. Ομάδα υλοποίησης: Δύο κλόουν-Διάρκεια 2 ώρες.
 3ον: Μαλλί της γριάς Ομάδα υλοποίησης : Ένας ανιματέρ-Διάρκεια 3 ώρες.
 4ον: Φουσκωτό παιχνίδι. Ομάδα υλοποίησης : ένας ανιματέρ-Διάρκεια 3΄ ώρες.
 5ον : Δράση με karaoke show όπου τα παιδιά θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.

Κυριακή 10/3

Πλ. Πετρινού / Ώρα 19:00
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν με μία ανοικτή μουσική εκδήλωση (συναυλία) συνολικής διάρκειας εκατό (100) λεπτών από καλλιτεχνικό σχήμα που θα αποτελείται από 5-7 μουσικούς και θα απευθύνεται σε νεαρότερο συναυλιακό κοινό που θέλει να διασκεδάσει και να χορέψει μέσα από μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Το σχήμα θα πρέπει να είναι ευέλικτο και να μην απαιτεί μετακίνηση ορχήστρας και ακριβού backline και να απαρτίζεται συνολικά.

ΤΚ Αρτεμισίου / Ώρα 15:00
Σατυρικό Καρναβάλι στο Κακούρι σε συνεργασία με τον μορφωτικό εξωραϊστικό σύλλογο Αρτεμισίου

ΤΚ Κανδήλας/Ώρα 17:00
Αποκριάτικο καρναβάλι στην πλατεία του χωριού

ΤΚ Αραχαμιτών/ Προαύλιο σχολείου/ Ώρα 11:00
Αναβίωση υπαίθριου παιχνιδιού ΑΜΑΔΕΣ

Καθαρά Δευτέρα 11/3

Αγ. Τριάδα Σέχι / Ώρα 10:00 π.µ.
Θα γιορτάσουμε τα Κούλουµα µε τα καθιερωμένα παραδοσιακά εδέσματα. Θα χορέψουµε και θα διασκεδάσουμε µε παραδοσιακή ορχήστρα η οποία θα αποτελείται από πέντε έως επτά μουσικούς (κλαρίνο, αρμόνιο, κρουστά, λαούτο, τραγουδιστής).

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 47 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το […]

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- Φωτιά στο Αραχναίο: Εκκενώθηκε ο οικισμός Γκάτζια (pics)

Δραματική εξέλιξη στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο Αραχναίο. Η φωτιά έχει τώρα τάσεις επέκτασης προς την πλευρά που βρίσκεται ο οικισμός Γκάτζια και ήδη δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες για να αποτραπεί η επέκταση και να μην κινδυνεύσει ο οικισμός. Προληπτικά πάντως πριν λίγη ώρα εκκενώθηκε ο οικισμός. Παρόντες να συντονίσουν την επιχείρηση, ο συντονιστής […]