13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συναυλία στο Ναύπλιο οι ArtGuitaristas

Σε ένα ακόμη σπουδαίο Φεστιβάλ, συμμετέχει το διάσημο Βεροιώτικο Μουσικό Σύνολο ArtGuitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε σύμπραξη με το Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη – Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας).

Συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, θα εμφανιστούν στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου – Αγγελική Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη οι διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης, που θα εμφανιστούν σόλο αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, το διάσημο Nikea Guitar Ensemble, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κιθάρας Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και ο Συνθέτης-Κιθαριστής, Δημήτρης Σβυντρίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης).

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο καταξιωμένος σολίστ κιθάρας & παιδαγωγός Αριστοτέλης Βρεττάκης, ενώ όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο “Βουλευτικό”, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Λιμεναρχείο Ναυπλίου : Αναγγελία θυελλωδών ανέμων

1.- Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθ. 191/12-03-2019/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ: Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο και στο Σαρωνικό συνεχίζει μέχρι 12/19 UTC Νοτιοδυτικοί 7 ή 8 . 2.- Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας: (α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό […]

Το ν/σ του ΥΠΕΣ για ιθαγένεια, αλλαγές «Κλεισθένη» (έγγραφο)

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών  « Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμησης της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας – Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» δημοσιεύει αποκλειστικά η aftodioikisi.gr. Το πρώτο μέρος (άρθρα 1 έως 30) αφορά την «προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των […]