19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Επική πρόταση γάμου με άρθρο σε εφημερίδα – Τα έχασε όπως διάβαζε η μέλλουσα νύφη

Την πρωτότυπη ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω της εφημερίδας «Ροδιακή», είχε ο Αλέξανδρος Σωτηράκης, με την απάντηση που έλαβε να είναι θετική.

Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στο φύλλο της Κυριακής 3 Μαρτίου, ένα κείμενο αναφορικά με τον γάμο, ωστόσο το… «κλειδί» για το νέο ξεκίνημα της ζωής του, ήταν η τελευταία πρόταση.

Αυτή η πρόταση, απλή και ξεκάθαρη: «Λοιπόν Ελσάκι μου; Ξεκινάμε μαζί;» Και φυσικά, η απάντηση δεν ήταν κάτι άλλο από το «ναι» που περίμενε!

Μάλιστα στη φωτογραφία που έστειλε ο Αλέξανδρος, η ίδια απάντησε «Ναι! Μαζί στο ποδήλατο… Για πάντα μαζί!! Έλσα». Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή στο ζευγάρι και πάντα ευτυχισμένο με πρωτότυπες ιδέες!

 

ΠΗΓΗ: «Ροδιακή»

Περισσότερα Άρθρα

Γιαουρτοβουτιές στο “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού” στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο σήμερα το πρωί αναβίωσε το παραδοσιακό παιχνίδι με «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» για 29η συνεχή χρονιά. Το ιστορικό κέντρο της πόλης η Πλατεία Συντάγματος γέμισε με μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν στα δρώμενα και δεν φοβήθηκαν να… λερωθούν. Μέρος της δοκιμασίας που τέθηκε και φέτος ήταν η βουτιά μέσα σε γιαούρτι για […]