18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έφυγε από τον Τατούλη ο Γ.Μπουλούκος και κατεβαίνει με Πατούλη

Κατά τ΄άλλα μας έβαζε χέρι ο Τατούλης όταν γράφαμε πως του έφυγε ο Μπουλούκος και μίλαγε για fake ειδήσεις, απλά τόνιζε ο Πετράν πως ο Μπουλούκος αποχώρησε για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες Πέτρο μου, πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει ο Μπουλούκος την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια και σε άφησε ακάλυπτο μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του. Δεν υπάρχουν ούτε οικογενειακοί, ούτε επαγγελματικοί λόγοι, ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, ο Μπουλούκος κατάλαβε πως κατεβαίνοντας μαζί σου είναι χαμένος χρόνος αφού θα χάσεις και πήγε γι άλλες πολιτείες που λέει και το τραγούδι.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γ.Πατούλη έχει ως εξής:

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης καλωσόρισε στο Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» εννέα (9) νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι έχουν αξιόλογη πορεία στο χώρο των επιστημών, του αθλητισμού, του επιχειρείν και έχουν διακριθεί σε θέσεις ευθύνης.

Πρόκειται για την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πηνελόπη Νανού , την Χημικό Μηχανικό Βαρβάρα (Βάνα) Παπαδοπούλου-υποψήφιες στο Βόρειο Τομέα Αθηνών-, την Οικονομολόγο Μαρία Ζέρβα, την καθηγήτρια Φυσικής-Χημείας Αθανασία Παπασπύρου-υποψήφιες στο Δυτικό Τομέα Αθηνών-, τη συνταξιούχο υπάλληλο Αεροπορικών Εταιρειών Αγγελική (Λίνα) Βέργη, τη συνταξιούχο Διευθυντικό στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας Μαρία-Ντίντα Γαροφαλάκη, τον Ανθυπαστυνόμο Αθανάσιο Μαγουλά, τον Δικηγόρο παρ΄Αρείω Πάγο Γεώργιο Μπουλούκο και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Στεφανίδη-υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους υποψήφιους και επισήμανε τα εξής:
«Βούληση μας είναι να συγκεράσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας από το χώρο των επιστημών, της άθλησης, του επιχειρείν, με στόχο να κάνουμε όλοι μαζί με σχέδιο και όραμα, μία νέα επανεκκίνηση στην Αττική με αναπτυξιακό πρόσημο.
Δύναμη μας η ενότητα και η σύνθεση. Με λίγα λόγια και πολλές πράξεις πάμε για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας. Συνεχίζουμε».

Περισσότερα Άρθρα

Τι πρέπει να κάνουμε αφού ολοκληρώσουμε τον εμβολιασμό μας εναντίον του SARS-CoV-2

Στις συνηθέστερες ερωτήσεις, που έχουν προκύψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει πλέον εμβολιαστεί κατά της covid-19, απαντούν οι ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Πάνος Μαλανδράκης, Γιάννης Ντάνασης, και Θάνος Δημόπουλος (πρύτανης ΕΚΠΑ). Τονίζουν ότι όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους […]