17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα “Μούσμουλα” παρουσιάζουν το Καρναβάλι στο Βραχάτι

 

Το 6ο Καρναβάλι για το Δήμο Βέλου – Βόχας είναι γεγονός! Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00  η παραλία Βραχατίου θα κατακλυστεί από εντυπωσιακά άρματα και δεκάδες καρναβαλιστές! Τα “Μούσμουλα” και η Rap Media θα είναι εκεί ! Και δεν θα θα καταγράψει μόνο! Θα μεταδώσει live την παρέλαση μέσα από το κανάλι της στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράλληλα όμως και θα το παρουσιάσει!

Θωμάς Κεφοκέρης και Εύα Νιργιανάκη θ αφήσουν τα μικρόφωνα στο studio του Ecoradio για λίγο και θα γίνουν για 2 και πλέον ώρες ένα με τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που θα βρεθεί στην παραλία του Βραχατίου την Κυριακή!

Η κ. Μαρία Καλλίρη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βέλου Βόχας, βρέθηκε στα studio του Ecoradio και στην εκπομπή “Στάσου Μούσμουλα” από τον “αέρα” και της οποίας ανακοίνωσε την συνεργασία! Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε και αυτή τη χρονιά για την επιτυχία της διοργάνωσης. “Η δημοτική αρχή έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα, με πολλές εκπλήξεις για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων” σημείωσε χαρακτηριστικά και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους!

Για εσάς τώρα που δεν έχετε προλάβει αλλά θέλετε να είστε μέρος της παρέλασης; Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Θα είμαστε όλοι εκεί για ένα μοναδικό Καρναβάλι!!!

Περισσότερα Άρθρα

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο Ναύπλιο

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλο μέρος της πόλης του Ναυπλίου σήμερα μετά τη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με κατοίκους υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποια σημεία της πόλης και πτώση τάσης σε άλλες περιοχές η οποία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στην τηλεκπαίδευση των μαθητών. Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει και περιοχές μέχρι τον Άγιο […]

Η Κορινθιακή σταφίδα στα Προγράμματα Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη

«Η Κορινθιακή σταφίδα στα Προγράμματα Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη» ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎΣ Α΄/ΘΜΙΑΣ και Β΄/ΘΜΙΑΣ των ΝΟΜΩΝ: Αιτωλ/νιας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Η Κορινθιακή σταφίδα στα Προγράμματα Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη» Η επιμόρφωση θα υλοποιηθεί μέσω πλατφόρμας Zoom σύγχρονης εξ αποστάσεως […]