15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!»

Η Παιδική- Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών, που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. διοργανώνει θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά με τίτλο «Μικροί, μεγάλοι στο Καρναβάλι!».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο χώρο της Παιδικής- Νεανικής Βιβλιοθήκης, πλαισιωμένο με αποκριάτικα παιχνίδια και κατασκευές.

Οι Απόκριες έφτασαν! Κούκλες ντυμένες μασκαράδες παρελάζουν στη σκηνή του Κουκλοθεάτρου, χορεύουν και ξεφαντώνουν στο Καρναβάλι! Ποιος θα στεφθεί Βασιλιάς Καρνάβαλος; Ελάτε στη μεγάλη γιορτή και θα το μάθετε!

Εμψύχωση: Μαριλένα Καλογεράκη (Νηπιαγωγός- Θεατροπαιδαγωγός)

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης : 2751069484. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ.,
Πέτρος Διολίτσης

Οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης,
Πένυ Καχριμάνη
Ελένη Σιδέρη

Περισσότερα Άρθρα

Τα δέκα νέα μέτρα για τις ελλείψεις φαρμάκων

Η επικαιροποίηση των μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί και σχετίζονται με τον περιορισμό των παράλληλων εξαγωγών και την αύξηση της επάρκειας φαρμάκων στη χώρα, αποφασίστηκε από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Τη Δευτέρα 2/01 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, ΠΕΦ, ΣΦΕΕ, ΠΦΣ καθώς και εκπρόσωπο του Πανελλήνιου […]

Παράδοση του αρχείου του δημοσιογράφου – ερευνητή Γιώργου Αντωνίου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους

Οι γιοι του αείμνηστου δημοσιογράφου-ερευνητή της Αργολίδας Γιώργου Αντωνίου, Άκης και Τάσος, μας ενημερώνουν πως θα παραδώσουν το σύνολο του αρχείου του πατέρα τους στα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Ν. Αργολίδας:  Φέτος κλείνουν 10 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μας. Όλα αυτά τα χρόνια πολλοί μας ρώτησαν πως θα αξιοποιηθεί του Γιώργου […]