20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πύργος: Αυτοπυρπολήθηκε 65χρονος μέσα στο σπίτι του

Ένας 65χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής στον Αγ. Ιωάννη Πύργου.

Στο φλεγόμενο σπίτι έφτασαν εγκαίρως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τους πυροσβέστες να σβήνουν άμεσα τις φλόγες πάνω από το σώμα του ηλικιωμένου, ενώ στο «πόδι» σηκώθηκε όλη η γειτονιά, με τους κατοίκους να προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Άμεσα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο που έφερε πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άνδρας να αυτοπυρπολήθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιχειρώντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς βρέθηκαν φιάλες υγραερίου στα δωμάτια και άλλα εύφλεκτα υλικά, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση Ανδριανού με το Προεδρείο και μέλη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με το Προεδρείο και μέλη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω των πολλαπλών εξωγενών προκλήσεων. Επίσης, ο κ. Ανδριανός ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις που εισήγαγε η Κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές […]

Παραμένει και σήμερα υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), παραμένει και για σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για την Αργολίδα, την Κορινθία και τη Μεσσηνία. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό […]