19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Η ανακοίνωση από την Ι.Μ. Αργολίδος:

Με μεγάλη χαράς σας ανακοινώνουμε την 2η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 19:00 στο Ξενοδοχείο “ΑΜΑΛΙΑ” στο Ναύπλιο.

Ο εκλεκτός ομιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έρχεται για δεύτερη φορά στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεώς μας και θα αναπτύξει το θέμα: “Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”. Σας περιμένουμε όλους!

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείστε με τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεώς μας π. Πέτρο Αθανασόπουλο στα τηλ. (27520) 28645, 27328 εσωτ. 2 (καθημερινές 10:30-13:00).
Email: goneon.scholi.ima@gmail.com

Περισσότερα Άρθρα

Συμμετοχή επιχειρήσεων στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο

Απευθύνουμε κάλεσμα σε επιχειρήσεις άρτου, τροφίμων, ζαχαροπλαστικής, φρούτων κ.α. για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα πλαίσια του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Ημιμαραθωνίου Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στις 07-04-2019. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους. (Τονίζεται ότι η παρουσίαση δεν θα […]

«Ανησυχία» ΟΗΕ για τον νέο νόμο που προβλέπει ποινές φυλάκισης για «διασπορά ψευδών ειδήσεων»

Την «ανησυχία» του για την έγκριση, την Πέμπτη, από το τουρκικό κοινοβούλιο, του νόμου με βάση τον οποίο δημοσιογράφοι και χρήστες ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να καταδικάζονται σε φυλάκιση έως και τριών ετών για μετάδοση «ψευδών ειδήσεων» εξέφρασε ο ΟΗΕ. Συγκεκριμένα, το Γραφείο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ θεωρεί ότι ο νόμος αυτός αφήνει ανοιχτό […]