17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, αλλά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν έως και το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις ίδιες ώρες κυρίως στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 14, στα δυτικά ηπειρωτικά από 6 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 15, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 17, και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου από το μεσημέρι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Παναγιώτης-Ραφαήλ: «Πράσινο φως» για το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη

Στη Βοστώνη, για να λάβει την απαραίτητη γονιδιακή θεραπεία, μεταβαίνει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και με την περιπέτεια της υγείας του έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης, σε δηλώσεις του έπειτα από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ανέφερε: «Μόλις ενημερώθηκα […]

“Γιάλα – Γιάλα” για τα Θεοφάνια του 2022

Στην τηλεδιάσκεψη με θέμα το Ερμιονίτικο έθιμο “Γιάλα – Γιάλα” συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο και τους νέους που υπό άλλες συνθήκες θα πραγματοποιούσαν το έθιμο αυτό, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερμιόνης, Ιωσήφ Μερτύρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π., Δαμιανός Κουτούβαλης, και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης, Ιωσήφ Γανώσης. Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε Υγεία και […]