19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις θα ισχύσουν το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2019 στο Ναύπλιο για την διεξαγωγή του «6ου Μαραθώνιου» και της εκδήλωσης «Μαραθώνια Νύχτα»

Για τη διευκόλυνση των πολιτών, που θα μεταβούν στο Ναύπλιο Αργολίδας, για την διεξαγωγή του «6ου Μαραθώνιου Ναυπλίου» και της εκδήλωσης «Μαραθώνια Νύχτα», ανακοινώνεται ότι κατά το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2019, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, για τον «6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου», θα ισχύσουν οι κάτωθι ρυθμίσεις κυκλοφορίας:

• κατά το χρονικό διάστημα από την 14:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019) έως την 17:00 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση στάσης- στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στις οδούς Συγγρού (σε όλο το μήκος), Αμαλίας (από Α. Συγγρού έως Σοφρώνη), Σιδηράς Μεραρχίας (στο τμήμα Σιδηράς Μεραρχίας και Πολυζωίδη) και Φλέσσα (σε όλο το μήκος της).

• κατά το χρονικό διάστημα από την 07:30 έως 15:30 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε όλο το μήκος των οδών Μπουμπουλίνας- Μιαούλη, Συγγρού, 25ης Μαρτίου, Κύπρου, Σιδηράς Μεραρχίας, Πολυζωίδου, Βασιλέως Πάυλου, παραλιακή οδός Ναυπλίου- Ν. Κίου (έως την γέφυρα του Ίναχου ποταμού), Λ. Ασκληπιού, τον κόμβο Αγίας Ελεούσας, καθώς σε όλους τους κάθετους οδούς που περιλαμβάνονται στο οικοδομικό τετράγωνο Συγγρού- 25ης Μαρτίου- Κύπρου- Ενδεκάτη- Σιδηράς Μεραχίας- Βασ. Παύλου- Μπουμπουλίνας και Συγγρού.

Για την εκδήλωση «Μαραθώνια Νύχτα», θα ισχύσουν, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 έως 23:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019), προσωρινή ολική διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης- στάθμευσης οχημάτων, στις οδούς Άργους (από το ύψος της οδού Μεσολογγίου έως τον κόμβο Ενδεκάτης), Σιδηράς Μεραρχίας (από το ύψος του κόμβου Ενδεκάτης έως την οδό Πολυζωίδη), καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν προς τις παραπάνω οδούς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα που θα τεθούν σε ισχύ οι προαναφερόμενες ρυθμίσεις κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές και παρακαμπτήριες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών, καθώς και για τη συμμόρφωσή τους, με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Περισσότερα Άρθρα

Το ΚΚΕ για το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο Εργασίας για τα εργασιακά αποτελεί αιτία πολέμου για τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα για την νέα γενιά αυτών. Το νομοσχέδιο αποτελεί το αναγκαίο συμπλήρωμα του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης που παρουσίασε η κυβέρνηση, ενώ τα μέτρα που προβλέπονται αποτελούν τους “όρους” της ανάκαμψης που επιθυμούν κεφάλαιο και ΕΕ, με ακόμη φτηνότερη […]

Σήμερα θα φάμε: Light μακαρονάδα με μπρόκολο

Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 μεγάλη δέσμη μπρόκολο, Περίπου 450 γραμμάρια – 500 γραμμάρια ζυμαρικά της αρεσκείας σας 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι και μαύρο πιπέρι 120 ml φρέσκιας κρέμας 115 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε αλατισμένο νερό. Προσθέτουμε το μπρόκολο και μαγειρεύουμε για […]