17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κινητοποίηση για αγνοούμενο άνδρα στην περιοχή των Ιρίων – Βρέθηκε σώος μετά από αρκετή ώρα

ΑΠΕ – ΜΠΕ / Β. Βαρδουλάκης

Κινητοποίηση με άνδρες και οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου για αγνοούμενο άνδρα στην περιοχή των Ιρίων και προς την Μονή Αυγού στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άνδρες που ηταν μαζί για βόλτα στην ευρύτερη περιοχή ξεμάκρυναν ο ένας από τον άλλον με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να χαθεί και να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τον άλλον.

Ο φίλος τους μετά από αρκετή ώρα αναζητήσεων και με τον φόβο μήπως έχει πέσει κάπου, απευθύνθηκε στην πυροσβεστική και την αστυνομία όπου και οι δυο υπηρεσίες ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Τελικά ο άνδρας που έψαχναν βρέθηκε μετά από αρκετή ώρα ερευνών, είναι καλά στην υγεία του και απλά είχε χάσει τον δρόμο του.

Περισσότερα Άρθρα

Η Μονεμβασία εόρτασε την 199η επέτειο απελευθέρωσης

Η ιστορική πόλη της Μονεμβασίας και ολόκληρος ο Δήμος Μονεμβασίας, εόρτασε την  199η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, η οποία αποτελεί ημέρα μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής, στους αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, στις 23 Ιουλίου 1821. Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, εψάλη Αρχιερατική Θεία Δοξολογία στον […]

Στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ και ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς είναι ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στέρνας. Και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ο Κωνσταντίνος θα δώσει την μάχη με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου!