19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διοργάνωση ημερίδας από το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΓΝ Τρίπολης

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γ.Ν. Τρίπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική αρωγός στην άσκηση του Οδοντιατρικού και Ιατρικού λειτουργήματος – Νεότερα δεδομένα» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι η διοργάνωση μιας ημερίδας υψηλού επιστημονικού επιπέδου με θεματολογία που αφορά και ενδιαφέρει όλους τους οδοντιάτρους και ιατρούς με συναφείς ειδικότητες καθώς και το κοινό. Τα θέματα αφορούν όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και θα αναπτυχθούν από καταξιωμένους διεθνούς φήμης και κύρους Έλληνες ακαδημαϊκούς και κλινικούς επιστήμονες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα βραβευθεί ο Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Leeds Teaching Hospital κ. Αναστάσιος Κανατάς, που έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία και του οποίου το έργο αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα. Επίσης θα αποδοθεί τιμητική διάκριση στον Ομότιμο Καθηγητή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ κ. Νίκο Παπαδογεωργάκη για το έργο του και την άοκνη προσφορά του στην ιατρική επιστήμη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρείες που στηρίζουν την εκδήλωσή μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα πιστεύοντας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και επιστημονικών απαιτήσεών σας.

Για να δείτε τα βιογραφικά των ομιλητών παρακαλώ πατήστε εδώ: https://bit.ly/2NMELOY

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, όταν πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, με θεατρικά δρώμενα και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από τα εθνικά τμήματα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που συνενώνει τους επαγγελματίες […]

Αναστάσιμη αγρυπνία στη Νέα Κίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γίνεται γνωστό σε όλους, ότι την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020 η Εκκλησία μας εορτάζει την Απόδοση της Μεγάλης Δεσποτικής εορτής της πίστεώς μας, τού Αγίου Πάσχα. Την Τρίτη 26η Μαΐου 2020 Θα τελεσθεί Ιερά Αναστάσιμη Αγρυπνία στον ‘Ι.Ν. Αγίας Ειρήνες. ‘ Εφέτος λόγω της πανδημίας το Άγιον Πάσχα εορτάστηκε χωρίς την συμμετοχή των πιστών […]