15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διευκρινήσεις από τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αργολίδας

Σχετικά με την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της 17ης Φεβρουαρίου 2019, για την εκδήλωση της εταιρείας ΙΚΑΝ (ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ), που έλαβε χώρα στο Κέντρο εκδηλώσεων «Αλεξάνδρου Γη» την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 μ.μ. και τις σχετικές “ευχαριστίες” του επιχειρηματία του Κέντρου εκδηλώσεων προς το Σύλλογο Νεφροπαθών Αργολίδας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

1. Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία ΙΚΑΝ (ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ), στα πλαίσια της έναρξης της νέας Χρονιάς.

2. Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αργολίδας δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αν και προσκλήθηκε, ωστόσο δεν παρέστη για προσωπικούς λόγους.

Για εμάς, προέχει ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια στις ιδιαιτερότητες των ασθενών που εκπροσωπούμε και στις άμεσες προτεραιότητες του Συλλόγου μας είναι η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού που λειτουργούν στο Νομό Αργολίδας, η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την αιμοκάθαρση.

Κατόπιν των ανωτέρω, οι όποιες “ευχαριστίες” του Κέντρου εκδηλώσεων «Αλεξάνδρου Γη» προς το Σύλλογό μας, για την εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΙΚΑΝ, ευελπιστούμε ότι έχει να κάνει με την παραπληροφόρηση του επιχειρηματία του Κέντρου και όχι να χρησιμοποιήθηκε το όνομα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αργολίδας για απώτερους σκοπούς.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΡΟΥΛΙΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης : Αμ δεν θα σε παραπέμψει κανείς, σύντροφε

«Χτυπήστε εμένα, παραπέμψτε εμένα, εδώ είμαι» είπες στην Κεντρική σου Επιτροπή σύντροφε Αλέξη, απλώνοντας τα χέρια σου σε μια πλατιά χειρονομία πολιτικού αλτρουισμού, αντάξια ενός γιου της δρακογενιάς. Ηρωική ατάκα, δεν λέω, αλλά μισό λεπτό γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν είσαι αθώος, γιατί να σε παραπέμψουν; Άσε που μας ξεφούρνισες ότι η δρακογενιά που σας […]