13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νίκησε ο Ερμής Κιβερίου και πάτησε κορυφή

Επιστροφή στην κορυφή για τον Ερμή Κιβερίου.
Οι παίκτες του Άρη Σαβούρδου επικράτησαν 4-1 του τυπικά γηπεδούχου Αριστέα στο γήπεδο του Κιβερίου και εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα του Ναυπλίου 2017 που αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 στα Δίδυμα.
Οι δυο ομάδες πλέον ισοβαθμούν με 51β. την 20η αγωνιστική.
Στο Κιβέρι, μόλις στο 4′ ο Ερμής προηγήθηκε με σουτ του Γιάννου από το σημείο του πέναλτι. Κράτησε την πρωτοβουλία, έχασε μεγάλες ευκαιρίες (Μποζιονέλος κεφαλιά,  Βαρβουλέτος τετ α τετ), και μόλις στο 54′ ο Ζίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με σουτ μετά από κόρνερ.
Ο Αριστέας αφού προειδοποίησε με δοκάρι στο 65′ , μείωσε με τον Κουτσούκο στο 79′. Ο Ερμής αφυπνίστηκε, στο 82′ ο Ισούφι έκανε το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο Μουζακιώτης με γυριστό  σφράγισε την νίκη της ομάδας του.
ΕΡΜΗΣ Κ.: Καλαλάς, Μίλης, Κούγιας (70′ Φλεβάρης), Ζίου, Αντωνιάδης, Ισούφι, Μουζακιώτης, Μποζιονέλος (55′ Ταμπούρης), Βαρβουλέτος (80′ Καρκαλάτος), Γιάννος (60′ Τσιώρος) ,Κουτσοδήμος.
Σοκ για το Ναύπλιο 2017, που προηγήθηκε δυο φορές με τον Μάριο Αγγελόπουλο (9′, 77′) στα Δίδυμα, αλλά ο τοπικός Ποσειδώνας ισοφάρισε πρώτα στο 75′ με τον Κέλλη και στο 90′ με τον Προσίλη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ: Μαμουτάι, Μπροδήμας (67′ Δίμηζας), Α.Κονδύλης, Οικονομόπουλος I, Μούγιος, Σαλάκου, Κέλλης, Προσίλης, Αποστόλου, Σ. Κονδύλης, Τρέσα (90′ Οικονομόπουλος II).
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Κοζιώτης, Διαμαντής I, Σάκουλης, Μπούκουρης, Φίλης, Διαμαντής II, Αγγελόπουλος (85′ Ατζαμίδης), Μίχος, Δριμούρας (62′ Παπασαράντος), Καλογέρης (90′ Μακαρατζής), ‘Οντγουογκ (72’ Καλύβας).
Τα αποτελέσματα σήμερα:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ 0-3
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 0-2
ΑΡΙΣΤΕΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-4
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 2-2
ΑΥΡΙΟ 3μμ
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΠΟΡΟΣ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Στα ημιτελικά του Προολυμπιακού η Εθνική, 105-80 την Κίνα

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με το ευρύ 105-80 της Κίνας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Βικτώρια του Καναδά. Η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (4/7) με φόντο τον τελικό, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει εκ νέου τον Καναδά, από τον οποίο έχασε στην πρεμιέρα. Να σημειωθεί ότι μόνο […]

Άμεση παραχώρηση μηχανημάτων έργου για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της περιοχής του Σχίνου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τη συμβολή του Χρίστου Δήμα

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα με στόχο την άμεση παραχώρηση μηχανημάτων έργου που θα συνδράμουν στον καθαρισμό και την ταχύτατη αποκατάσταση της περιοχής του Σχίνου που […]