15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην Μεσσήνη ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 11-02-2019 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τον οποίο συνόδευε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στον δήμο και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεωργίου Βασιλειάδη για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 229.794,23 ευρώ και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 137.881,67 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει η τοποθέτηση ταρτάν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως όταν παραδοθούν τα δύο υποέργα.

Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον κ. Συναδινό για τη βοήθεια προς τον Δήμο Μεσσήνης και ζήτησε αυτή να συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα γήπεδα του δήμου, με τον Γενικό Γραμματέα να συμφωνεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά «να φτιάξουμε τα γήπεδα να παίζουν τα παιδιά».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη-Νίκα

  Η σιδηροδρομική επανασύνδεση του Ναυπλίου με την Κόρινθο και -κατ’ επέκταση την Αθήνα- θα αποτελέσει ένα από τα κύρια ζητήματα που θα συζητήσει σε λίγη ώρα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά τη συνάντηση που θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνάντηση αυτή ο περιφερειάρχης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό […]

Κ. Μητσοτάκης για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: Δεν χωρούν διαχωρισμοί με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό

«Η Ελλάδα του 21ου αιώνα υποδέχεται την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, αγωνιζόμενη να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Με οριζόντια νομοθετικά μέτρα στην εργασία και σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Με πρωτοβουλίες όπως η διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αλλά και με συμπεριφορές που υπερβαίνουν στερεότυπα […]