19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αθάνατος: Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά

 

Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άριας στο Ναύπλιο.

Παρόντες στο Μνημόσυνο, ήταν η σύζυγος του πιλότου του ελικοπτέρου, Μαριάννα Ζαφείρη, ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου Ιωάννης Παυλόπουλος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά.

Ο Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ως συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου «ΑΒ-212» στο οποίο επέβαινε με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση και τον Ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου έπεσαν σε ώρα καθήκοντος τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η επιχείρηση ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ  Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο για την στελέχωση του ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Η επιχείρηση ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ  Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο των φρέσκων φρούτων, στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο για την στελέχωση του ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ. Περιγραφή Θέσης : Μηχανογραφημένο λογιστήριο διπλογραφικών βιβλίων. Προφίλ Υποψηφίου: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε ανάλογα καθήκοντα. Η εμπειρία σε συστήματα ERP και ειδικά η γνώση προγράμματος SAP […]

Σάλος στην Ευρώπη με την «απαγωγή» αεροπλάνου που κατευθυνόταν από την Αθήνα στη Λιθουανία

Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά το θρίλερ στον αέρα με αεροπλάνο της Ryanair, που αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το Βίλνιους και υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ από τις αρχές της Λευκορωσίας. Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, σκοπός τους ήταν η σύλληψη ενός από τους επιβάτες, του αντικαθεστωτικού δημοσιογράφου Ραμάν Προτασέβιτς. Το ελληνικό υπουργείο […]