15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έχασε στην Τρίπολη ο “πληγωμένος” Παναργειακός

Ο πληγωμένος και αποδεκατισμένος από την περασμένη αγωνιστική Παναργειακός προσπάθησε όσο μπορούσε στην Τρίπολη. Έφυγε όμως ηττημένος 2-1 από τον Παναρκαδικό και πλέον η κατάληψη της δεύτερης θέσης δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο αν και ο Ασπρόπυργος έμεινε στην ισοπαλία στη Ζάκυνθο (Ασπρόπυργος 42β, Παναργειακός 36β. την 18η αγωνιστική).

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί σύντομα ο Παναργειακός ξεκίνησε την αναμέτρηση πιέζοντας τον Παναρκαδικό χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των πράσινων.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου, προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Μάριο Γεωργόπουλο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ανέβασμα και τη σέντρα ξυράφι του Καναβέτα στο 18′. Στο 26′ έκαναν την πρώτη τους τελική οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρουκάκη από τα δεξιά να κάνει παράλληλη μπαλιά προς το ύψος του πέναλτι, τον Παναγιώτου να πιάνει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 50′ ήταν σειρά του Καλογερόπουλου να δείξει ετοιμότητα καθώς από σέντρα του Γερόλημου, ο Μαρουκάκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ενστικτωδώς έδιωξε ο Καλογερόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το έλεγχο της αναμέτρησης αλλά τελικά ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ. Στο 65′ οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Φαρμάκη ο Καρβάλιο για το 1-0!

Η απάντηση του Παναργειακού ήταν άμεση με τον Συρεγγέλα, δύο λεπτά αργότερα.  Με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ο πρώην παίκτης του Παναρκαδικού έγραψε το 1-1 έπειτα από ατομική ενέργεια του Καδά.

Στο 71΄ο Καναβέτας έκανε την σέντρα – σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Μπούτας σέντραρε, ο Μαρουκάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Ολα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα παραμείνει στο 1-1 μέχρι το 84′. Ο Παναρκαδικός κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Τρέσας με τον Τσιώλη να πιάνει την κεφαλιά και να χαρίζει την νίκη στους πράσινους. 

Στα εναπομείναντα λεπτά, ακολούθησαν σκληρά μαρκαρίσματα για να ολοκληρωθεί το ματς και να πάρει άνετα την τεράστια νίκη η ομάδα του Θανάση Στάικου!

Η ενδεκάδα του Παναργειακού:Φαρμάκης, Παναγιώτου, Καλύβας, Μαρίνης, Μπούτας, Τσιμικλής, Καδάς, Μενδρινός, Γερόλυμος, Ρέντι, Μαρουκάκης.

Περισσότερα Άρθρα

Βρετανός ολοκλήρωσε μία τρελή αποστολή τρέχοντας 365 μαραθώνιους σε 365 ημέρες

Τις τελευταίες ώρες του 2022, ένας Βρετανός πέτυχε τον τρελό στόχο που είχε θέσει για τη χρονιά. Να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο λίρες για τη μάχη κατά του καρκίνου τρέχοντας 365 μαραθωνίους σε 365 ημέρες! Ο 53χρονος, Γκάρι ΜακΚί, έτρεξε τον 365ο μαραθώνιο της χρονιάς το Σάββατο, καλύπτοντας 15.330 χιλιόμετρα, ενώ τον υποδέχθηκε ένα μικρό πλήθος […]

Μεγάλη διασυλλογική ορειβατική συνάντηση στο Μαίναλο

Διασυλλογική Ορειβατική Συνάντηση στο μοναδικό Μαίναλο Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμος Τρίπολης και ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, διοργανώνουν διασυλλογική ορειβατική συνάντηση στο Μαίναλο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Στο διήμερο αναμένεται να συμμετάσχει πλήθος ορειβατικών συλλόγων, από όλη την […]