17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Και οι Πελοποννήσιοι αγρότες στον «χορό » των μπλόκων

Σε Παμπελοποννησιακό μπλόκο στο ύψος της Μεγαλόπολης προχώρησαν χθες (8/2/19), οι αγρότες της νότιας Πελοποννήσου.

Οι Μεσσήνιοι αγρότες βγήκαν από την Πέμπτη στους δρόμους στήνοντας μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο, κοντά στα διόδια της Καλαμάτας, από τις 16:00 μέχρι τις 17:00.

Εκεί, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, πραγματοποιώντας παμπελοποννησιακό μπλόκο, σήμερα, στο ύψος του Λεύκτρου, κοντά στη Μεγαλόπολη.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως υποστηρίζουν, απαντούν στη σιωπή και την αδιαλλαξία από πλευράς της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι οι αγρότες τη Μεσσηνίας πλέον ζητούν συνάντηση με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών, και όχι μόνο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρόμοια στάση κλιμάκωσης επιλέγουν και οι αγρότες της Αργολίδας που έχουν εξαγγείλει το κλείσιμο της Ε.Ο. Ναυπλίου Μυκηνών στην διασταύρωση για Ανυφί στο ύψος του Αγίου Γεωργίου την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας

Ξημέρωσε πρωταπριλιά και αν δεν ήταν όλα αλήθεια, θα ήταν τα πιο τερατώδη ψέματα. Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας ολέθριος πόλεμος που αφήνει πίσω του μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή με εκατομμύρια πρόσφυγες, χιλιάδες νεκρούς, μια χώρα συντρίμμια και την υφήλιο σε απόγνωση, τρόμο και αγωνία για το χειρότερο; Πώς αλλιώς θα μπορούσε […]

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στην παρουσίαση του βιβλίου “Σαιντ Εξυπερύ, ο τελευταίος Ιππότης του ουρανού”

Στην  παρουσίαση του βιβλίου “Σαιντ Εξυπερύ, ο τελευταίος Ιππότης του ουρανού” του Γ.Κ. Παπαγεωργίου (εκδόσεις Επιστροφή) στην κατάμεστη  “Στοά του Βιβλίου” , βρέθηκε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. ο οποίος μίλησε για το τελευταίο πόνημα του κ.Παπαγεωργίου. Για το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή της χειρουργικής μίλησαν και ο Διονύσης Σιμόπουλος, η  Όλγα Μεντζαφού […]