22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η New Balance Μεγάλος Χορηγός του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019 με πολλά δώρα

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μαραθώνιου Ναυπλίου» ανακοινώνει την συνεργασία της με την μεγάλη αθλητική εταιρεία «New Balance». Η παγκοσμίως no1 εταιρεία running, New Balance, τρέχει για ακόμη μία ακόμα χρονιά μαζί μας στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και έχει προετοιμάσει πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες!

Συγκεκριμένα:

Η New Balance προσφέρει σε όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου δρόμου ένα Water Bottle Belt ειδικά σχεδιασμένο για δρομείς.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και κέρδισε!

Είδη Εγγραφής

Η παραλαβή θα γίνει από το περίπτερο της «New Balance» την Παρασκευή 1/03 και Σάββατο 2/03 στο Κέντρο Εγγραφών (ΦΟΥΓΑΡΟ) και την Κυριακή 3/03/18 στον χώρο της Εκκίνησης. Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

Επίσης την ευκαιρία να κάνουν δική τους μία water bottle belt θα έχουν και οι δρομείς που θα βρεθούν στις 3 πρώτες θέσεις του βάθρου ανδρών και γυναικών στα αγωνίσματα του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 5 χλμ.

Τα δώρα της New Balance δεν τελειώνουν όμως εδώ!

Με ένα ζευγάρι 1080v9! θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου δρόμου!

Ένα ζευγάρι new balance 1080v9 Θα κληρωθεί στους θεατές της ταινία «ο Τερματισμός» (2016) της Ελιάνα Αμπραβανέλ, η οποία θα προβληθεί στο ΦΟΥΓΑΡΟ, το Σάββατο 02/03/2019 και ώρα 19:00, Αίθουσα 9.

Τέλος, από 2 ζευγάρια παπούτσια 1080v9 θα κληρωθούν για όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο και 5 χλμ.

**Η κλήρωση των 1080v9 στους συμμετέχοντες όσο και η απόδοση των δώρων των πρώτων νικητών, θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.nafpliomarathon.gr/

και στο facebook.: https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/?tn-str=k*F

Από το Γραφείο Τύπου

Προσοχή: την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετάμε τα πλαστικά μπουκάλια μας στους κάδους ανακύκλωσης. Ας προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον που φιλοξενεί τον αγώνα μας! #goEco

Περισσότερα Άρθρα

Οίακας: Με τον κόσμο του για την επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Οίακας το Σάββατο κόντρα στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο του, να γεμίσει το γήπεδο για ακόμα έναν αγώνα. Η ομάδα έχει ανακοινώσει ότι: “Θέλοντας να επιβραβεύσει τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας του και συνυπολογίζοντας τη μεγάλη ζήτηση και τη μικρή χωρητικότητα του γηπέδου μας για τον αγώνα της […]

Πρόκριση του Παναργειακού στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας

Ο Παναργειακός επικράτησε επί του Πανασιναϊκού και στον επαναληπτικό ημιτελικό για το κύπελλο Αργολίδας με 3-0 στο ΔΑΚ Άργους το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου και έτσι θα αγωνιστεί με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου στον τελικό. Ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Θεοδοσιάδη στο 31ο λεπτό. Το 2-0 έγινε με αυτογκόλ ύστερα από […]