20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ που μένουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα

Κατατέθηκε πριν λίγα λεπτά η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Πλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το τέλος της παρέμβασής του στη συζήτηση στην Ολομέλεια κατέθεσε στη Βουλή την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΑΝΕΛ έμειναν με 5 βουλευτές, ένας εκ των οποίων ο Αριστείδης Φωκάς εξελέγη με άλλο ψηφοδέλτιο και έτσι δεν έχουν πλέον τα δικαιώματα της ΚΟ, όπως αποφάνθηκε και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

Δείτε την επιστολή διαγραφής του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ:

 

Περισσότερα Άρθρα

Oι πρώτες προτάσεις του Υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Συνέντευξη στο κανάλι SUPER και τον δημοσιογράφο κ. Κάππο παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τις πρώτες προτάσεις του για τον Δήμο Ναυπλιέων και μεταξύ άλλων τόνισε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο. Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:  

Ανάβει αύριο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμος Άργους Μυκηνών κηρύσσει την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη μας. Στις 6:30 το απόγευμα η ομάδα Powerslide FSK Hellas θα δώσει ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates!!! Μετά το show η ομάδα θα βοηθήσει τα παιδιά να δοκιμάσουν τα […]