20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκρούστηκαν και …μπήκαν μέσα στο σπίτι στο Αργολικό !

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα πρωί στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Συμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ένα Ι.Χ αυτοκίνητο κινούνταν στον κεντρικό δρόμο του χωριού ενώ το άλλο βγήκε από στενό με αποτελεσμα να συγκρουστούν.

Τα δυο οχήματα κατέληξαν να μπουν μέσα σε αυλή οικίας να γκρεμίσουν τον μαντρότοιχο και να σταματήσουν μέσα στο σπίτι γκρεμίζοντας μάλιστα και τμήμα δωματίου από την οικία.

Από το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ δυο άτομα τραυματίες μια γυναίκα και ένα άνδρας χωρίς να έχουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυάς «Το Αρτεμίσιο» σε δράση

Μετά τον καλλωπισμό της εισόδου της Καρυάς στην Αργολίδα μέλη και εθελοντές του Συλλόγου «Το Αρτεμίσιο» προχώρησαν σε εργασίες μικρής κλίμακας στη ρεματιά και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής που βρίσκεται κάτω από την κεντρική πλατεία του χωριού. Υλοποιήθηκε κλάδεμα διάνοιξης και καθαρισμού καθώς και συλλογή απορριμμάτων. Ο τόπος μας αξίζει να παραμένει καθαρός από τις […]

Διοργάνωση Διαδικτυακής Ημερίδας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σάς προσκαλεί σε Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα: «Η προστασία των ευάλωτων ομάδων στη διαχείριση των ψυχικών επιπτώσεων της πανδημίας – Η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2021, από τις 15:00 έως […]