14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θετικές εμφανίσεις για Στεφανίδη – Κυριακοπούλου

Τον τρίτο της αγώνα στην σεζόν πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο IAAF Indoor Tour της Καρλσρούης και όπως συνέβη και στους δύο που προηγήθηκαν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας κάνει άλμα πάνω από τα 4.70 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε τα 4.71μ. και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τις Σιντόροβα και Νιούμαν. Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ και μετά τα 4.71μ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.78μ, ύψος στο οποίο είχε καλή πρώτη προσπάθεια. Η Στεφανίδη είναι αρκετά καταβεβλημένη το τελευταίο δεκαήμερο εξαιτίας ίωσης που την ταλαιπωρεί και δεν της επιτρέπει να γυμναστεί σωστά.

Την έκπληξη στον αγώνα έκανε η Αλίσα Νιούμαν, που με 4.71μ ξεπέρασε τον εαυτό της και πέτυχε ρεκόρ Καναδά (προηγούμενο ρεκόρ 4.70μ). Η Αντζέλικα Σιντίροβα πέρασε και αυτή τα 4.71μ ενώ τέταρτη πίσω από τις τρεις αθλήτριες ήταν η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), που έμεινε στα 4.63 μέτρα.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Νικόλ Κυριακοπούλου στη χειμερινή σεζόν. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης τον περασμένο καλοκαίρι στο Βερολίνο άνοιξε τη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 4.63μ και έδειξε πως πολύ σύντομα θα μπορέσει να ανέβει υψηλότερα. Η Κυριακοπούλου, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση, ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4.40μ, πέρασε με την δεύτερη τα 4.55μ και με τον ίδιο τρόπο τα 4.63 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4.71μ, ύψος που η Ελληνίδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στον επόμενο αγώνα της στην Μαδρίτη, στον τρίτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour. Η Κυριακοπούλου έχει ως στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Περισσότερα Άρθρα

Ο αγώνας Ερμής Κιβερίου – Κεραυνός Ιρίων ζωντανά στο Youtube και το Facebook

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτό το Σάββατο ο Ερμής Κιβερίου υποδέχεται τον Κεραυνό Ιρίων. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τo κανάλι της ομάδας στο Youtube και τη σελίδα Facebook. Συντονιστείτε λοιπόν: https://www.youtube.com/channel/UCBV_O9SsbaHRJMhMA0ivXDw https://www.facebook.com/ermiskiveriou

Έφτασε η ώρα των εγκαινίων για το γήπεδο Τεγέας

Ο Δήμος Τρίπολης και ο Τεγεατικός Σύνδεσμος σας προσκαλούν, να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Γηπέδου του Τεγεατικού Συνδέσμου, που βρίσκεται στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέαs. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00 μεσημβρινή. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων και η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο Γήπεδο, έγινε με […]