18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος : «Η τακτική του μηδενισμού είναι δικό σας προνόμιο κ. Χειβιδόπουλε!»

Η προεκλογική αντίδραση της παράταξης Χειβιδόπουλου μετά από κάθε εγκαίνια έργου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου είναι πλέον αναμενόμενη και δεν μας εκπλήσσει. Μπορεί να δηλώνει ερήμην του λαού πως «έρχονται» καπηλευόμενοι συνθήματα άλλων (κυρίως για λόγους ψηφοθηρίας) αλλά η δημοτική μας παράταξη είναι ήδη εκεί που πρέπει… Στην Ανάπτυξη, στην Αναβάθμιση , στην Αλλαγή πορείας, την οποία η παράταξη Καμπόσου έχει κάνει πράξη για το Δήμο μας! Κατηγορεί τον Δήμαρχο ο κ. Χειβιδόπουλος για μηδενισμό όταν ο ίδιος έχει κάνει σημαία την τακτική αυτή του μηδενισμού και της απαξίωσης για κάθε έργο και κάθε δράση της δημοτικής αρχής του τόπου. Αυτό κάνει και τώρα. Σε ένα τόσο σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη τον ορεινών περιοχών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπως είναι ο Ξενώνας Αχλαδοκάμπου, κάνει μικροπολιτική με μόνο στόχο τον Δήμαρχο.

Αυτοί, που για ένα δρόμο 1850 μέτρα με εξασφαλισμένη πίστωση πάλευαν για την ολοκλήρωση του 7 μήνες.
Αυτοί που για έναν κόμβο στην είσοδο του Άργους ταλαιπώρησαν τους πολίτες 2,5 χρόνια.
Αυτοί που ήταν οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα που δεν κατάφεραν να ρυθμίσουν το θέμα των λεωφορείων για την μεταφορά των μαθητών και κινδύνευσαν τα παιδιά στους δρόμους!
Αυτοί που δεν καθάρισαν τα ρέματα και τους ξεροπόταμους και πνίγηκαν οι περιουσίες των δημοτών
Αυτοί που δεν έκαναν τίποτα να μην κατασπαράξουν τα κουνούπια τους πολίτες και ζητούν τώρα να τους εκπροσωπήσουν!
Αυτοί που δεν έχουν πει κουβέντα και δεν έχουν κάνει τίποτα για το κλειστό Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους (8 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας!)
Και πάρα πολλά άλλα που θα τα πούμε στην πορεία!

Τολμούν να αμφισβητούν τον Δήμαρχο των έργων;;

Σχετικά με την παρουσία ή όχι του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ναύπλιο θα έπρεπε να προηγηθεί πρόσκληση από τον Δήμο η οποία δεν υπήρξε ποτέ. Οπότε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για αντιπολιτευτικούς λόγους και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ανακληθούν και να ζητηθεί συγνώμη από τον κ. Χειβιδόπουλο, αν έχει την στοιχειώδη ευθιξία.

Συνεχίστε να γελοιοποιήστε δεν θα σας σταματήσουμε στον κατήφορο σας.

Σε ένα τόσο σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη τον ορεινών περιοχών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπως είναι ο Ξενώνας Αχλαδοκάμπου, κάνετε μικροπολιτική μόνο και μόνο για να βλάψετε κυρίως την προσωπικότητα του Δημάρχου. Όμως τα έργα του Δημάρχου και πάλι είναι η απάντηση!

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διέθεσε 103.000 ευρώ πραγματοποιώντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις και την αγορά εξοπλισμού για την λειτουργία του Ξενώνα. Ο ίδιος ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια εξήρε την προσφορά των απανταχού Αχλαδοκαμπιτών (αν είχαν δει το βίντεο δεν θα είχαν υποπέσει σε τέτοιο ατόπημα) και όσων προσέφεραν για την λειτουργία του Ξενώνα. Επίσης αφού το έργο εντάχθηκε το 2006 και η παράταξη μας ανέλαβε το 2011 και εφόσον υπήρχαν χρήματα στην κοινότητα του Αχλαδοκάμπου γιατί δεν έγινε η λειτουργία του Ξενώνα;
5 χρόνια δεν ήταν αρκετά για την ολοκλήρωση του Έργου;

Δυστυχώς οι πολιτικές φιλοδοξίες είναι κακός σύμβουλος όταν δεν συμπεριλαμβάνουν το κοινό συμφέρον. Αυτό για όσους σας συμβουλεύουν και υποπίπτετε σε τέτοιες εσφαλμένες ανακοινώσεις.

Η δημοτική μας αρχή θα λειτουργεί πάντα για το κοινό συμφέρον και όχι το συμφέρον ορισμένων!Όσο για τις κατηγορίες περί μηδενισμού και απαξίωσης που εκτοξεύονται… ας κοιταχθούν οι εκδώσαντες την ανακοίνωση στον καθρέφτη τους!

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Μαντζούνης σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιόλης, ο ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης και η εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας & Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα σχετικά με προσεχείς αθλητικές διοργανώσεις στην Π.Ε. Κορινθίας, ενώ ο κ.Μαντζούνης τόνισε […]