19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τμήμα σκελετού εντοπίστηκε σε παραλία στη Λακωνία

Κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών σήμανε ο εντοπισμός τμήματος ανθρώπινου -πιθανότατα- σκελετού στην παραλία Γλυφάδας (Βαλτάκι) του Δ. Ευρώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το μακάβριο εύρημα εντόπισε πολίτης το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1), ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.

Αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα οστά και τα παρέδωσαν προς εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένεται να ρίξουν «φως» στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ενδέχεται να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω εξέτασης DNA.

Πηγή: Λακωνικός Τύπος

Περισσότερα Άρθρα

Workshops για Τουριστικά Καταλύματα σε Τορίνο και Μιλάνο

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεννόηση με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο καλεί τα τουριστικά καταλύματα της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε δυο σημαντικά workshops που διοργανώνονται το μήνα Δεκέμβριο 2019 στο Τορίνο και στο Μιλάνο της Ιταλίας την 11 & 12 Δεκεμβρίου 2019 αντίστοιχα. Ειδικότερα το πρώτο workshop θα λάβει χώρα στο Τορίνο […]

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις παροχές του κοινωνικού παντοπωλείο του δήμου Άργους Μυκηνών

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ Αίτηση  με τα συνημμένα δικαιολογητικά (δίδεται από το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρεωτικής υποβολής φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Ε9 Κάρτα Ανεργίας (αν υπάρχει) […]