18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Με την ανοχή της κυβέρνησης το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη»

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια, από την οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πολιτική της ανοχής στην ανομία, που σταθερά εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπει το κέντρο της Αθήνας σε εμπόλεμη ζώνη. Η χθεσινή αιματηρή συμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων Πακιστανών και ενός Αφγανού, καταδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα.

Η κυβέρνηση και το κατ’ επίφαση υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν αφήσει -λόγω αποδεδειγμένης ανικανότητας και παρωχημένων ιδεοληψιών- στη μοίρα τους ολόκληρες οικιστικές ζώνες, που μαστίζονται από άγρια εγκληματικότητα. Συνοικίες της Αθήνας, μόλις σουρουπώσει, ενίοτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, γίνονται επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα κατοίκων, επαγγελματιών και περαστικών.

Και, ενώ το δόγμα της ανοχής έχει αποτύχει παταγωδώς, το υπουργικό δίδυμο αρκείται σε καθησυχαστικές δηλώσεις με μόνο σκοπό τον εξωραϊσμό της πραγματικής κατάστασης στον τομέα της δημόσιας τάξης. Η μόνη λύση για μια πολιτική αποτελεσματικής προστασίας του πολίτη και καταστολής της εγκληματικότητας, είναι η έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των “λοιπών προθύμων” από την κυβέρνηση και η προκήρυξη εκλογών».

Περισσότερα Άρθρα

Καλαμάτα: «200 χρόνια σε 21 τραγούδια» στον κήπο του Μεγάρου Χορού

Οι «Μουσικές Διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας συνεχίζουν την πορεία τους, με την εκδήλωση «200 χρόνια σε 21 τραγούδια», σήμερα Παρασκευή (9 Ιουλίου) στις 21:00, με ένα αφιέρωμα στα 200 χρόνια Ελληνική μουσική (Παραδοσιακή, αστική, λαϊκή και σύγχρονη), με τους Κατερίνα Τσιρίδου και Σπύρο Πατρά, Αλίκη Ζαχαροπούλου και στην αφήγηση την Ελισάβετ Δελακά. […]

Τον έπιασαν στο Άργος με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (16.8.219) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 51χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω […]