16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ποσειδώνος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στη λεωφόρο Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι δύο. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάννειο ενώ οι δύο  νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν με αποτέλεσμα η Παραλιακή να παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ (!) περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες αλλά και τους δύο νεκρούς  που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άκρη του οδοστρώματος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Στο Ναύπλιο εγκαινιάστηκε ο πολυχώρος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο εγκαινίασαν λίγο νωρίτερα στο Λιμάνι του Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) τον πολυχώρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.     Προηγήθηκαν ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τον Υπουργό Εσωτερικών. Η ανταποδοτική ανακύκλωση με το […]