20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Π. Νίκας στα εγκαίνια του Γραφείου και την κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σικυωνίων

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας παρευρέθη την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στα εγκαίνια του γραφείου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σικυωνίων της Νέας Δημοκρατίας, στο Κιάτο, τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη. Στη συνέχεια, η ΔΗΜΤΟ Σικυωνίων της ΝΔ έκοψε τη βασιλόπιτά της στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κιάτου, ενώ ακολούθως μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Π. Νίκας, σε χαιρετισμό τον οποίον απηύθυνε στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων του γραφείου της ΔΗΜΤΟ, ευχήθηκε «ο χώρος αυτός να είναι ο χώρος προβολής των ιδεών και των απόψεών μας, να γεμίζει συνεχώς με αγωνιστές της παράταξης και μέσα σε αυτόν το χώρο να γιορταστούν οι μεγάλες νίκες σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο για το 2019».

Στο πλαίσιο της τελετής κοπής της βασιλόπιτας, ο Π. Νίκας – σε σύντομο χαιρετισμό του – ευχήθηκε «το 2019 να είναι μία ευλογημένη χρονιά για όλους και για την πατρίδα μας ιδιαίτερα, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, εθνικά προβλήματα»

Ο Παναγιώτης Ε. Νίκας χαιρέτισε την παρουσία στην εκδήλωση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «αγωνιστή και πρωταγωνιστή των αγώνων, των ιδεών, των απόψεων και των ιδανικών μας» και τονίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Υπουργούς που γνώρισε ως Δήμαρχος, τόσο ως Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας όσο και ως Υπουργό Υγείας, γιατί «η πολιτική είναι αποτέλεσμα, δεν είναι λόγια, δεν είναι φανφάρα, είναι μετρήσιμο μέγεθος και ο Άδωνις Γεωργιάδης και στα δύο Υπουργεία πρωταγωνίστησε και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα».

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης ευχαρίστησε, επίσης το Βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Δήμα και όλα τα στελέχη του κόμματος για τη βοήθεια, την οποία προσφέρουν, σχετικά με το μεγάλο αγώνα που ο Π. Νίκας έχει αναλάβει όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση ούτε από ιδεολογικής πλευράς, ούτε και σε ζητήματα πρακτικά, με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη.

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε «καλή επιτυχία στους αγώνες του 2019», επισημαίνοντας πως «είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πατρίδα και πρέπει να κερδίσουμε σε όλους τους αγώνες, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

Περισσότερα Άρθρα

Προγραμματική σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου στο Κάστρο του Άργους

Αυτοψία στην περιοχή του κάστρου Λάρισα, στο Άργος, διενήργησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 11 Μαΐου. Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος -μεταξύ άλλων- από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη και υπηρεσιακούς παράγοντες, διαπίστωσε την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μήκους περί τα 4 χιλιόμετρα δρόμος πρόσβασης προς το ιστορικό αυτό μνημείο, την […]

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονου κοριτσιού

Επί δύο ολόκληρα χρόνια ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της Ηλιούπολης βίαζε στους χώρους του κατηχητικού αλλά και του ίδιου του ναού μια 17χρονη, σήμερα, κοπέλα. Ο ιερέας, ο οποίος είναι 37χρονών και πατέρας τριών παιδιών συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Φέρεται να βίαζε την κοπέλα το 2019 και το 2020 και την έπειθε […]