17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ανατολική Στερεά, και την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 12, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 6 έως 13, στα νότια ηπειρωτικά από 8 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 16, και στην Κρήτη από 12 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και από το απόγευμα έως 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και από το απόγευμα έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό θα συμβεί επειδή στο «ανατολικότερο σημείο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας» εισήλθε τη Δευτέρα το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις με τα βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού, αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές […]