20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Βραβείο Μπότση στον συμπατριώτη μας Γιώργο Λυκουρέντζο (video)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Σαρόγλου (ΛΑΕΔ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, διεξήχθη η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση.

Το Κοινοβουλευτικό Βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» με χορηγό την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απονεμήθηκε στον συμπατριώτη μας- κοινοβουλευτικό συντάκτη της Real Γιώργο Λυκουρέντζο για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή – ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα «REAL NEWS» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM».

Τη φετινή χρονιά, το Ίδρυμα Μπότση αποφάσισε να απονείμει ειδική τιμητική διάκριση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, για το πολυσήμαντο ποιμαντορικό του έργο και την εν γένει προσφορά του στον άνθρωπο.

Συγκινητική στιγμή αποτέλεσαν οι ειδικές τιμητικές διακρίσεις από το Ίδρυμα Μπότση στον ηρωικό Αντιπτέραρχο ΠΑ Γεώργιο Μπαλταδώρο, ως ελάχιστο φόρο τιμής , που έδωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας και τον Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Κυριάκο Παπαδόπουλο, ως ελάχιστη απόδοση οφειλόμενης τιμής για την αυταπάρνηση που έδειξε στην διάσωση χιλιάδων ανθρώπων στο Β. Αιγαίο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τραγικό τροχαίο στην Κόρινθο – Νεκρή η γυναίκα οδηγός (video)

Σοκαριστικό τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Jumbo, όταν για άγνωστους λόγους, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια το αυτοκίνητό της πήρε «τούμπες» για 60 μέτρα μέσα σε χωράφι. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον […]

Εκτροπή – ανατροπή αυτοκινήτου στην περιοχή της Δαλαμανάρας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον δρόμο Άργους – Ναυπλίου. Υπό άγνωστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ και ντεραπάρισε. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε . Η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ πήγαν στο σημείο  για προληπτικούς λόγους Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Άργους.