18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναργειακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας

Με το ευρύ 4-1 ο Παναργειακός επικράτησε στο Κιβέρι του τοπικού Ερμή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας.

Το σκορ ίσως δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του αγώνα καθώς ο Ερμής ήταν καλός, πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν άντεξε. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα δυο πρώτα γκολ με την νέα του ομάδα του Ματθαίου Μαρουκάκη στο 82′ με πέναλτι και στο 88′.

Το σκορ άνοιξε ο… μόνιμος σκόρερ του Παναργειακού, Όμηρος Συρεγγέλας στο 25′ και στο 40′ ο Φασούλης σημείωσε το 0-2. Δοκάρι ο Παναγιώτου στο 50′ και το 1-2 στο 65′ με “δράστη” τον Μουζακιώτη.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Διαμαντής, Ζίου, Γ.Τσιούλος (65’ Αντωνιάδης), Κούγιας, Ισούφι, Μπλάτσος (55’ Νέζος), Ταμπούρης, Γιάννος (60’ Μουζακιώτης), Βαρβουλέτος, Κουτσοδήμος (80’ Τσιώρος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Παναγιώτου (70’ Καδάς), Παπαϊωάννου, Κυριακόπουλος (60’ Γερόλυμος), Μπούτας (65’ Μπριλάκης), Μαρίνης, Τσιμικλής, Καλύβας, Μουσταφάι, Συρεγγέλας, Φασούλης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Χιροσίμα: Περιορισμένες οι εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από τη ρίψη της ατομικής βόμβας

Η Ιαπωνία τιμά σήμερα την 75η επέτειο από την πρώτη επίθεση με ατομικό όπλο στην ιστορία, την 6η Αυγούστου 1945 στη Χιροσίμα, αλλά με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού, αναγκαστικά οι εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα περιορίστηκαν. Επιζώντες της ατομικής βόμβας (οι χιμπακούσα, όπως αποκαλούνται), απόγονοι των θυμάτων, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε και μερικοί […]

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αττική

Συνελήφθησαν, χθες (23.11.2020) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 48χρονη και 62χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (23.11.2020) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, […]